Wilfred Genee rekent op serieuze schade carrière Theo Maassen

Wilfred Genee verwacht dat de carrière van Theo Maassen serieus schade oploopt door de onthullingen over zijn vermeende losse handjes. “Je zal er nu toch anders naar kijken.”

Theo Maassen en Wilfred Genee © NPO, SBS

De komende weken zullen uitwijzen hoe de rel rond Theo Maassen zich precies evolueert. Het kan twee kanten opgaan: óf het wordt alleen maar erger óf de storm gaat liggen. Maar ook in dat laatste geval zal zijn carrière nooit meer zijn als hij gewend is, want voor altijd blijft er toch een beetje een geur van huiselijk geweld om hem heen hangen.

Wilfred kritisch

Wilfred Genee vertelt in Nieuwe Revu dat hij permanente schade aan Theo’s carrière verwacht. “Het lijkt me onvermijdelijk dat dit weerslag zal hebben op zijn carrière. Al ligt er geen aangifte en is de Privé wellicht een iets minder serieus medium dan bijvoorbeeld de Volkskrant en NRC.”

Toch vindt Wilfred het bewijsmateriaal van Privé vrij overweldigend. “De verhalen zoals nu gepresenteerd met de nodige onderbouwing, zullen je toch anders doen laten kijken naar zijn soms erg harde grappen.”

‘Het moet maar’

Albert Verlinde, die regelmatig aanschuift in Wilfreds talkshow VI, vindt het ‘vreselijk’ voor de vermeende slachtoffers van Theo. “Die moet je absoluut serieus nemen, helemaal aangezien ze er massaal lijken te zijn. Als dat ten koste gaat van de cabaretier en van zijn roem, dan moet dat maar.”

Het is jammer van zo’n talentvolle man, aldus Albert. “We hebben allemaal massaal gelachen om zijn shows, Zomergasten doet hij goed. Het gevaar van succes is dat je zo in jezelf gaat geloven, dat je denkt dat je alles kunt maken. En dat is dus niet zo.”

Naar hoofd gestegen

De roem is hem naar het hoofd gestegen, denkt de showkenner. “Volle zalen, je wordt bejubeld, alles gaat je voor de wind. Iedereen gaat anders om met roem en succes, en hij heeft daar misschien een verkeerde methode voor gevonden.”

“Er is volgens mij nog niks bewezen, maar waar hij van wordt beschuldigd, mag natuurlijk niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het slap dat Theo Maassen niet gewoon een interview geeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen