Patty Brard vindt nieuwe kapsel Gordon niet mooi: ‘Past hem niet’

Patty Brard is geen fan van het nieuwe kapsel van Gordon. “Ik vind het meer Anton aus Tirol eerlijk gezegd, sorry. Nou ja, ik vind het niet echt passen”, aldus de televisiediva.

Patty Brard en Gordon © SBS 6

Gordon heeft de mensen flink laten schrikken op eerste kerstdag. De entertainer maakte na een maandenlange afwezigheid zijn comeback in een kerstconcert van Omroep MAX en verraste daar met een gloednieuw kapsel. Hij heeft nu een vrij platte coupe met een lange lok naar de linkerkant van zijn gezicht. ‘Bob de Rooij is back!‘, riepen kijkers.

Gordon Gosling

Het blijkt geen eenmalig kerstkapsel te zijn, want Gordon is ook in Dubai gespot met deze haardracht. “Daar woont hij nu twee jaar met die hondjes waar we niks meer van horen. Hij heeft daar een hele vriendenkring opgebouwd met ene Merel, zijn allerbeste vriendin waar hij het heel goed mee kan vinden”, legt Evert Santegoeds uit in Shownieuws.

Hoe denkt Evert over dat haar van Goor? “Hij is met een foto van Ken uit die film naar de kapper gegaan, van: ik wil mijn haar als Ryan Gosling hebben, volgens mij. Dat is toch denk ik wel de bedoeling geweest.”

Anton aus Tirol

Patty Brard, die enkele jaren geleden nog een reisprogramma heeft gemaakt met Gordon, is er geen fan van. “Ik vind het meer Anton aus Tirol eerlijk gezegd, sorry.”

Collega Bart Ettekoven lachend: “Jij maakt ook vrienden weer!”

Patty serieus: “Nou ja, ik vind het niet echt passen.”

Hypocriet

Het lijkt er volgens Evert wel op dat Gordon goed in zijn vel zit. “Het gaat weer goed en dat doet me echt deugd, want ik maakte me best wel zorgen om hem. Dat klinkt heel hypocriet van mij, maar ik mag die man wel, alleen het gaat elke keer fout tussen ons.”

Patty: “Nee, maar dat is ook zo. Dat is bij iedereen. Ik mag die man ook, maar het gaat áltijd fout.”

Karaktermoord

Gordon lijkt Evert binnenkort in de talkshow van Beau van Erven Dorens te gaan beschuldigen van karaktermoord. “Wat ik zo uit het voorstukje gezien heb, denk ik wel dat het over mij gaat. Nou heeft Gordon meerdere karakters, zoals we allen weten, dus er zullen er nog wel een paar overblijven.”

Hij besluit: “Justitie heeft geoordeeld dat het geen smaad en laster was, dus van karaktermoord lijkt mij in hun gedachtegang helemaal geen sprake, maar we wachten het maar af.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon een pr-manager nodig heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen