Rob Goossens: ‘Bang dat het niet goed gaat met Ron Brandsteder’

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL, vreest dat het niet goed gaat met de gezondheid van Ron Brandsteder. De presentator stopt vanavond met zijn radioshow. “Ik ben een beetje bang.”

Rob Goossens en Ron Brandsteder © RTL

Het lijkt erop dat er iets speelt rond Ron Brandsteder dat hij liever niet met de buitenwereld wil delen. De presentator kwam in mei plotseling niet opdagen bij zijn werk, waardoor Angela Groothuizen zijn radioshow last minute moest overnemen. “Ik had niet zo’n goede dag, ik was een beetje fysiek, was ik ehhh, ik voelde me niet goed”, zei hij later.

Waarom stopt Ron?

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker schreef destijds in Story dat zijn onverwachte absentie ‘de reeds rondzingende geruchten dat het niet goed gaat met hem versterkt’. Hij vond het gek dat zijn vrouw Yvonne Brandsteder niet wilde reageren, omdat zij volgens hem doorgaans een open boek is.

Hoe dan ook: niet veel later werd besloten om te stoppen met Rons programma op NPO Radio 5. De allerlaatste uitzending is vanavond en het zegt genoeg dat Jan Slagter niet de barricades op gaat om hem te redden, want die roept echt overal moord en brand over. Is er misschien een reden waarom Ron moet stoppen?

‘Gaat niet goed’

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL, kijkt er niet van op dat Ron van de radio wordt gehaald. “Ja, dat vind ik niet heel verrassend”, zegt hij in De BLVD Podcast.

Collega Luuk Ikink: “Nee…”

Rob: “Ik heb een beetje… Ik ben bang dat het gewoon niet heel goed met hem gaat.”

Luuk: “Ja…”

‘Hij vertikt het’

Er gaat in de mediawereld her en der iets rond over Rons situatie, maar niemand zegt daar wat over. Rob: “Ik denk dat hij het vertikt om ons te vertellen wat er aan de hand is, wat natuurlijk ook zijn goed recht is, maar ik hoop dat hij nog lang onder ons is.”

Luuk: “Ja, dat hoop ik ook, dat hoop ik ook.”

En dat hopen we natuurlijk met z’n allen…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het idee dat Ron Brandsteder iets geheim houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen