Privé-Evert: ‘Karaktermoord op Gordon? Hij is Moeder Teresa niet!’

Evert Santegoeds voelt zich niet aangesproken als Gordon het heeft over ‘karaktermoord’. “Hij is niet van onbesproken gedrag of een soort Moeder Teresa”, aldus de Privé-baas.

Gordon en Evert Santegoeds © RTL, SBS

We horen al een hele tijd niets meer van hem – Gordon houdt zijn Insta-pauze goed vol en dat is verstandig – maar over een paar weken geeft hij een groot comebackinterview aan Beau van Erven Dorens. Het eerste fragmentje is al opgediend via RTL Boulevard en daarin klaagt Goor over ‘karaktermoord‘. Over wie hij het heeft? Dat is nog onduidelijk.

Karaktermoord

Waarschijnlijk gaat het over Evert Santegoeds, die de ex-toyboy van Goor heeft laten leeglopen in zijn roddelblad Privé. Daar was Goor zó boos over dat hij aangifte deed bij de politie, maar het OM zag er geen zaak in.

Over wie Gordons beklag over karaktermoord gaat? Evert zegt in de podcast Strikt Privé: “Dat weet ik niet. Ik hoop niet over mij, want daar heeft Justitie al over geoordeeld dat het zelfs geen smaad en laster was wat ik geschreven heb samen met Gavin, dus als het nu karaktermoord is… Als hij het over die boeg gaat gooien…”

Moeder Teresa

Evert voelt zich niet aangesproken. “Ja, Gordon heeft geen slecht karakter, maar is ook niet van onbesproken gedrag en een Moeder Teresa. Als je over Moeder Teresa vreselijke verhalen schrijft, dan moet je heel erg uitkijken wat je schrijft, maar over Gordon, die zelf ruzie heeft met alles en iedereen en de hele wereld…”

Hij vervolgt: “Van De Toppers tot Gerard tot LA The Voices tot mensen met wie hij programma’s maakte… Ja, over Gordon kun je je wel wat meer permitteren, omdat er toch iets in dat karakter zit wat zorgt voor die explosies en heftige uitbarstingen die heel wat samenwerkingen op scherp gezet hebben.”

‘We gaan het zien’

Evert is wel benieuwd wat Gordon allemaal gaat zeggen. “Ik ben benieuwd bij Casa di Beau. Iemand bereidde me dus al voor, die zei van: ‘Nou, hij komt bij Beau.’ Ik denk: o God, het is net rustig en hij ziet weer kans om de hele boel weer op te rakelen… Maar we gaan het wel zien. Op 7 januari is het op tv. Ik ga wel kijken.”

Collega Jordi Versteegden: “Het zou gelijk zo’n rommelig begin van het nieuwe jaar zijn, hè? Als dat allemaal weer opgelaaid wordt.”

Erg lang stil

Het hoort er ook een beetje bij, aldus Evert. “Het was ook wel erg lang stil, vond je niet?”

Hij verzucht: “Het karakter van Gordon is waarschijnlijk niet zo heel slecht, maar het pakt allemaal zo ongelukkig uit. Als hij weer begint met aangiftes enzo… Daar heeft Justitie in een heel korte tijd heel snel over geoordeeld, dat het geen smaad was, geen laster, laat staan karaktermoord.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is verantwoordelijk voor Gordons beschadigde imago?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen