Bridget Maasland sneert naar Wilfred Genee: ‘Echt kinderachtig’

Bridget Maasland heeft het idee dat Wilfred Genee een beetje jaloers is op het succes van Hélène Hendriks. “Een beetje kinderachtig, hè? Ze laten zich daarmee wel heel erg kennen.”

Wilfred Genee en Bridget Maasland © RTL Boulevard

Hélène Hendriks heeft in de zomer bewezen dat de mannen van Vandaag Inside niet onmisbaar zijn. Mocht Johan Derksen ermee stoppen, dan kan SBS 6 er zó voor kiezen om Hélène naar voren te schuiven, want zij weet met de vaste gasten van VI heel goed dezelfde sfeer neer te zetten. De kijkcijfers van haar zomerse talkshow waren dik in orde.

Jaloers op Hélène

Volgens kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp was De Oranjezomer zelfs de ‘kijkcijferverrassing van het jaar’. “Omdat dat onverwacht gewoon heel goed scoorde. Dat vond ik wel grappig ook, dat er zelfs iemand tegen die mannen op kon qua kijkcijfers”, vertelt ze in de eindejaarsspecial van de BLVD Podcast.

Presentator Luuk Ikink merkt vervolgens op: “Ik had wel een beetje het idee dat ze misschien een beetje jaloers waren soms, de mannen van VI op Hélène.”

‘Dat had ik ook!’

Daar denkt Tina hetzelfde over. Voelt Wilfred Genee de hete adem van Hélène in zijn nek? “Dat had ik dus ook! In het begin van het seizoen had ik dat een beetje ook, want ja, er werd toch een beetje zuinigjes over gedaan. Zo van: oh ja, die Oranjezomer. En toen werd ze ook nog genomineerd voor die Televizier-Ring.”

Wilfred voerde daar nauwelijks campagne voor, aldus Tina. “Ik denk: nou ja, nu komt er een hele grote campagne en dan gaan ze daar natuurlijk elke dag op z’n VI’s reclame voor maken, maar dat bleef een beetje uit. Dat viel mij ook op.”

Kinderachtig

Bridget Maasland vindt dat dus niet sportief van Wilfred. “Beetje kinderachtig, hè?”

Tina: “Ja, ik vond dat wel.”

Bridget: “Ze laten zich wel kennen dan.”

RTL’s tv-kenner Rob Goossens: “Ja, vind ik ook, want zij kunnen zelf niet eens meedoen, dus het is natuurlijk niet dat zij verslagen zijn of zo, want ze zaten niet in dezelfde competitie. En als dan iemand die ook bij jouw eigen programma groot is geworden, ja, dan moet je toch ook daarin een goede mentor zijn.”

Trots

Bridget vindt dat Wilfred daarin geen goede mentor is geweest. “Ja, dan zou je toch trots moeten zijn.”

Tina: “Ja, maar het bleek dus door die kijkcijfers ook… Ja, dat was natuurlijk ook wel opvallend dat zij daar gewoon tegenop kon. Dat was natuurlijk hilarisch ook wel. En natuurlijk voor SBS heel goed nieuws, want dat betekent als die mannen omvallen, dat er gewoon een goede vervanging is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de mannen van VI jaloers zijn op het succes van Hélène Hendriks?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen