Marc-Marie walgt van Gordon: ‘Lastig mijn eten binnen te houden’

Marc-Marie Huijbregts gelooft heilig in het verhaal van Gavin Rozario, de ex-verloofde van Gordon. Hij wordt onpasselijk van de tv-miljonair. “Ik moet proberen om mijn eten binnen te houden.”

Marc-Marie Huijbregts en Gordon © RTL

De uitgebreide berichtgeving over het liefdesleven van Gordon zorgt voor flink wat ergernis bij Marc-Marie Huijbregts. De komediant vindt de SBS 6-ster volstrekt oninteressant. “Ik irriteer me er een heel klein beetje aan als ik heel eerlijk ben. Hij heeft een paar maanden een relatie en daar gaat het nou al ik weet niet hoe lang over.”

Marc-Marie gelooft Gavin

Marc-Marie wijst er in zijn podcast met Isa Hoes op dat Gordon écht te veel aandacht krijgt. “Het is zo groot als je het zelf wil maken, want wat is er nou eigenlijk echt allemaal gebeurd? Zij zijn op wereldreis gegaan, Gavin heeft hem ten huwelijk gevraagd, het moest allemaal lijken alsof het heel spontaan was maar dat bleek helemaal niet zo te zijn.”

Althans, dat is wat zijn ex-verloofde Gavin Rozario aangeeft in een groot interview met de Privé. “Ja, maar die kant geloof ik gewoon blindelings. Er staan ook allemaal WhatsApp-berichten in enzo.”

‘Run for the hills’

Met name de onthullingen van Gavin over de bizarre stemmingswisselingen van Gordon zorgen voor verbijstering bij Marc-Marie. Zo zegt Gavin dat hem de huid vol werd gescholden toen hij in slaap viel bij de film The Wizard of Oz. “Als iemand dat doet, moet je eigenlijk meteen: run for the hills. Dan weet je al: dit is niet alleen nu”, aldus de komediant.

Heel even werd gedacht dat Gavin een golddigger is, maar dat blijkt helemaal niet zo te zijn. Zo wilde hij geen cent voor zijn interview met Privé en heeft de relatie met Gordon hem alleen maar geld gekost, omdat hij af en toe ook iets terug wilde doen. Marc-Marie: “Dat siert hem.”

Knettergek

Het verhaal van Gavin is zeer geloofwaardig, vindt Marc-Marie. Hij denkt dat de Australiër volledig de waarheid spreekt. “Daar gaan we van uit, want Gavin heeft verder geen reden om daarover te liegen.”

Collega Isa Hoes: “Dan is het allemaal wel heel heftig. Agressie vind ik sowieso wel heel moeilijk. Waarom begint iemand te schreeuwen?”

Gordon wijt dat aan zijn diabetes. Marc-Marie: “Dan zou dus half Nederland knettergek over straat moeten lopen, want heel veel mensen hebben suikerziekte.”

Heel treurig

Volgens Gavin heeft Gordon zijn eigen huwelijksaanzoek volledig geënsceneerd om Nederland via de media te laten zien dat hij zo gelukkig is. Marc-Marie: “Waarom moeten wij het allemaal weten? Het heeft iets heel treurigs ook. Ik heb ook wel medelijden met hem.”

Isa: “Ik heb ook medelijden met hem. Ik voel aan alles dat hij niet happy is.”

Kotsmisselijk

Marc-Marie weigerde een paar weken geleden in zijn andere podcast, die met Jan Uriot, nog om over Gordon te praten.

Jan: “Ja, Gordon. Daar wil ik het even over hebben.”

Marc-Marie: “O, mijn god. Ja, Gordon…”

Jan: “Ja, dat is niet jouw favoriete onderwerp.”

Marc-Marie maakt vervolgens een soort braakbeweging: “Nee, uughhh. Ik moet proberen om mijn eten binnen te houden!”

Jan: “Ja, wat hebben we lekker gegeten net, hè?”

‘Who cares?’

Dan stipt Jan de verbroken vriendschap tussen Gordon en Tineke de Nooij aan. Marc-Marie: “Who cares? Wat maakt mij het uit? Soms gaan relaties fout. (…) Dat kan allemaal gebeuren. Zeker met Gordon lijkt mij.”

Jan is iets milder gestemd: “Ik vind het een kleurrijk figuur en we hebben weinig van dat soort mensen.”

Marc-Marie: “Gelukkig. Ja, nee, laten we eerlijk zijn…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een geliefde die woest wordt als je in slaapt valt bij een film: inderdaad een 'red flag'?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen