‘Martien Meiland doet alleen verwijfd als de camera’s draaien!’

Martien Meiland doet alleen zo hysterisch en verwijfd als de tv-camera’s aan staan, verklapt zijn gewezen huisvriendin Caroline van Eeden in de Party. “Alles is in scène gezet.”

Martien Meiland © SBS 6

Er wordt al jaren gezegd dat Martien Meiland in het echt helemaal niet zo hysterisch en overdreven is als hij op televisie doet en dat is een vervelende beschuldiging, omdat het zijn integriteit raakt. Is deze realityster eigenlijk wel authentiek? Caroline van Eeden, de huishoudster die lange tijd onderdeel heeft uitgemaakt van de serie, stelt van niet.

Boodschappenlijstje

Caroline vertelt in de Party dat werkelijk alles in scène is gezet. “Joh, alles is in scène gezet. Dan klonk het van: ‘Caroline, loop jij even naar boven met een briefje, dan geven wij aan Martien door welke boodschappen er moeten komen.’ Martien maakte er vervolgens een heel toneelstuk van waarin hij gillend de boodschappen opsomde.”

Echt raar, vindt ze dat. “Terwijl we normaal gesproken gewoon aan tafel zaten te praten als we de boodschappen doornamen. Wat een komedianten. Ik heb ze per dag zien veranderen. Het hysterische geschreeuw van deze familie… Er kan niet normaal gecommuniceerd worden.”

Verwijfde Martien

Ze deden met de dag gekker, aldus Caroline. “Als ik eens zei dat ik minder goed kon slapen als ik ’s avonds koffie had gedronken, dan hoorde ik iemand terug gillen: ‘Ja, jij! Maar dat is allemaal gelul!’ Zo werd er gesproken. Ik heb weleens gehoord hoe Martien werd geïnterviewd in de keuken. Hij zat daar op de trap en ik was in de keuken bezig.”

En toen? “Hij ging heel verwijfd praten en ik hoorde hem zeggen: ‘Weet je eigenlijk wel wie ik ben, tegen wie je het hebt?’ Ik ben later naar hem toe gelopen en heb tegen hem gezegd: ‘Doe jij eens even lekker normaal man.’ Het succes steeg Martien naar de kop. Hij heeft altijd bekend willen worden, maar nu is hij een karikatuur van zichzelf.”

Luidkeels

Caroline gaat Martien vanavond niet appen om hem een fijn nieuw jaar te wensen. “Toen iedereen weer een beetje bij zinnen was gekomen, kwam het Televizier-Ring Gala. Daar heeft Martien luidkeels aan iedereen staan verkondigen dat Caroline uit de serie was. Daar hebben ze een heel mooi spel van gemaakt.”

Walgelijk, vindt ze het. “Ik ben speciaal voor hen geëmigreerd naar Frankrijk, maar ze trapten me zo de serie uit.”

Mediacourant wenst u een spetterend 2024! 🎇

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Martien Meiland zijn gedrag heel erg aanzet voor de camera?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen