Beau’s nieuwe sidekick aan de beurt in VI: ‘Dit is echt heel slecht’

Jeffrey Wirtz, de nieuwe sidekick van Beau van Erven Dorens, is voor het eerst te grazen genomen in Vandaag Inside. Het mannentrio vindt zijn gedragingen onbenullig. “Echt heel slecht.”

Jeffrey Wirtz, Johan Derksen en Beau van Erven Dorens © RTL

De chemie tussen Beau van Erven Dorens en zijn nieuwe sidekick Jeffrey Wirtz is nog niet optimaal. De presentator is eergisteren zichtbaar ongemakkelijk als Jeffrey Wirtz vanwege een of ander gebbetje een pannenkoek op zijn hoofd legt en vervolgens met een stapel pannenkoeken naar de tafel loopt. Beau wil zijn gasten daar niet mee lastigvallen.

Pannenkoek

Om toch leuk mee te doen, legt Beau zelf maar een pannenkoek op zijn hoofd. En dat dus allemaal omdat 29 november een feestdag is in de strip Jan, Jans en de kinderen: Sint Pannekoek. Waar gáát het over, reageert Johan Derksen in Vandaag Inside. “Ik wil graag een pannenkoek op m’n hoofd, jij niet?”

Wilfred Genee: “Hahaha. Kan dat of niet vanavond? Is dat mogelijk?”

René van der Gijp verbijsterd: “Wat zijn die aan het doen?”

Johan: “Die zijn de mensen aan het wegjagen.”

Sneeuw

René vindt het ook heel matig dat Jeffrey op een gegeven moment gaat kijken of het buiten sneeuwt. Hij komt terug de studio in met gevouwen handen en merkt dan op dat de sneeuw gesmolten is. René: “Ook dat van: ‘Joh, kijk jij even buiten of het sneeuwt.’ Wie gaat dat nou vragen aan iemand aan tafel?”

Johan cynisch: “Ik zou wel willen voorstellen dat wij die sidekick hier erbij krijgen, want die is wel heel goed.”

René: “Hij zei: ‘Kijk even buiten of er sneeuw ligt.’ En dan komt er een gozer met z’n handen op elkaar binnen en dan zegt hij: ‘O, het is gesmolten.’ Jongens, kom op alsjeblieft zeg, hé!”

Sting aan tafel

En dat allemaal terwijl wereldster Sting in de studio was. René: “Dat is niet de minste, hè?”

Johan: “Het is heiligschennis als je dat soort onzin verkoopt terwijl Sting de gast is.”

René: “Dit is heel slecht, hoor.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen