Arie Boomsma beledigt VI-kijker, Johan Derksen boos: ‘Die kwal!’

Arie Boomsma komt met een forse belediging aan het adres van de kijkers van Vandaag Inside en dat stuit Johan Derksen tegen de borst. “Hij zet even 500 duizend mensen in de hoek!”

Arie Boomsma en Johan Derksen © Instagram, SBS

Het is geen geheim dat Arie Boomsma en de mannen van Vandaag Inside elkaars tegenpolen zijn. De dumbbelldominee is al talloze keren belachelijk gemaakt in de talkshow, maar nu slaat hij terug. Hij zegt in de nieuwste editie van Playboy echt heel onaardige dingen over het SBS 6-programma en dan met name over de kijkers ervan.

Helft VI-kijkers

Arie stelt dat de helft van de kijkers van dat programma, ongeveer 500 duizend mensen dus, niet deugt. “Het zijn geen mensen die ik ooit om advies zou vragen. Ze zijn op geen enkele wijze een autoriteit op het gebied van sport en gezondheid, waar ik me altijd over uitspreek, maar ze geven wel een vrijbrief aan hun kijkers om ook iets te vinden.”

Hij vervolgt: “De helft van de mensen die naar dit programma kijkt is dezelfde groep die vroeger stond te kijken op het schoolplein als iemand in elkaar geslagen werd of uitgelachen werd. Meelopers zijn het, en er zijn ook wel een paar die echt rechtsonderbuikig, racistisch, seksueel, intimiderend, vrouwonvriendelijk en homofoob denken.”

Mopperaars

De enorme achterban van Vandaag Inside is volgens Arie dus gewoon verschrikkelijk. “De ontevreden mopperaars in ons land, maar ik wil verder niet reageren op dit programma.”

Wat een walgelijke vent, reageert Johan Derksen aan tafel in Vandaag Inside. “Ik onderscheid me van die kwal dat ik niet in Grolloo hele dagen in een vieze sloot zit met alleen m’n hoofd boven water. Als hij ons klootzakken vindt, heeft hij het grootste recht, maar als hij de helft van onze kijkers wegzet als domme engnekken…”

Lampenkatoen

Dat kun je gewoon niet roepen, vindt Johan. “Dat zijn 500 duizend mensen die hij zo even in een hoek zet. Lulletje lampenkatoen!”

Tafelgast Job Knoester: “Het is de enige man die cliënten van mij een keer boos heeft gemaakt, omdat ik een keer hier heb gezegd van: ‘Boomsma lijkt net een tbs-patiënt.’ Kreeg ik allemaal boze telefoontjes: ‘Wij willen niet vergeleken worden met Arie Boomsma.’ Ze waren echt boos op mij.”

Aandachtsg**l

Die man is zwaar aandachtsg**l, besluit Johan. “Die is zo g**l van zichzelf, die laat zich graag door Playboy interviewen. Die laat zich door iedereen interviewen die hem maar aandacht wil geven!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen