Olcay Gulsen krijgt sneer van Kopen Zonder Kijken-ster: ‘Heel raar’

Olcay Gulsen krijgt een lelijke sneer te verwerken van Bob Sikkes, de grote ster van de tv-hit Kopen Zonder Kijken. Hij vindt de manier waarop ze over haar privéleven praat vreemd.

Olcay Gulsen en Bob Sikkes © NPO, RTL

Bob Sikkes is sinds een aantal jaar een bekende Nederlander, maar dat is nog steeds even wennen over hem. Voor de roddelpers is hij niet echt interessant, want hij is al ruim elf jaar gelukkig in de liefde met zijn vriend Michiel. Daar wil hij in de media echter geen uitspraken over doen, vertelt de Kopen Zonder Kijken-ster aan de Weekend.

Bob snapt Olcay niet

De Weekend vraagt zich af of ze daar afspraken over hebben gemaakt. “Olcay Gulsen vertelde eens dat haar inmiddels ex-vriend Frans het niet fijn vond dat ze over hun seksleven uit de school klapte in de pers. Heb je daarover afspraken met je partner Michiel?”

Er leeft bij Bob echter totaal niet de behoefte om over zijn intieme leven te praten. “Ik ga in de media niet bespreken wat voor relatie ik precies heb, of er wel of geen ruzies zijn. Dat gaat niemand wat aan. Als je het hebt over Olcay en haar seksleven: ik begrijp überhaupt niet dat je dat soort persoonlijke zaken bespreekt.”

Exhibitionist

Bob vindt Olcay dus een behoorlijke exhibitionist, maar dat is hij zelf niet. “Nuchterheid is er bij mij met de paplepel ingegoten, laten we de kerk in het midden van het dorp houden. Bij ons was het van: niet overdrijven, dat is nergens voor nodig. Ik had al vrij snel door dat dat ook absoluut niet is wat ik ambieer.”

Betekent dat ook dat we nooit juice over Bob zullen lezen? “Ik heb wel eens gelezen dat iemand over mij zei: ‘Ik ben een keer bij opnamen geweest en toen vond ik Bob heel arrogant. Hij wilde niet met de ploeg mee-eten.’ Misschien was ik op dat moment mijn mails aan het bijwerken of kwam er iets anders tussen. Maar zo kan dat dan uitgelegd worden.”

Fan van Bonnie

Tot slot onthult Bob dat hij fan is van Bonnie St. Claire. “Ik hou heel erg van Nederlandstalige muziek. En dan heb ik het niet over Acda en de Munnik, maar bijvoorbeeld volkszanger Danny Nicolai en dus Bonnie, dat vind ik leuk. Begin januari hebben Michiel en ik een groot feest gegeven omdat we elf jaar, drie weken en vier dagen getrouwd waren.”

En daar was Bonnie bij. “Nee, het is toen niet uit de hand gelopen, maar het ging wel los. Het was zeker een goed feestje, om zo maar te zeggen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen