Arie Boomsma kent dertig BN’ers met geheime haartransplantatie

Arie Boomsma is net als veel andere sterren een enorme ijdeltuit. Hij zet zichzelf graag neer als rauwe, sterke man, maar die fitnessoefeningen doet hij wel met een toupetje op z’n hoofd.

Arie Boomsma © NPO

Nou ja, een levend toupetje dan… Arie Boomsma heeft een haartransplantatie ondergaan en hij geneert zich altijd een beetje als hij daarmee geconfronteerd wordt, omdat hij niet graag een ijdeltuit genoemd wordt. “Het lijkt alsof je er moeite mee hebt om toe te geven dat je ijdel bent. Schaam je je daarvoor?”, vroeg de Volkskrant hem ooit.

IJdeltuit

De 50-jarige Arie wordt nu in De Telegraaf gevraagd of hij nóg meer cosmetische behandelingen wil ondergaan om er jonger uit te zien. “Op zo’n haartransplantatie ligt gek genoeg nog een enorm taboe”, bijt hij van zich af. “De angst van met name mannen om ijdel te worden genoemd, is gigantisch.”

Ja, een beetje waar Arie zelf last van heeft zeg maar. Toen de Volkskrant vroeg of hij ijdel is, gaf hij een wel héél bijzonder antwoord: “Ik heb er een andere theorie over. Ik denk dat het mij meer om erkenning gaat voor wie ik ben, dan puur om mijn uiterlijk.”

Dertig BN’ers

Ah, Arie ondergaat een haartransplantatie omdat hij erkend wil worden voor wie hij is. Staat er ook een molen op het erf van Arie? Het klinkt namelijk net of hij daar een klap van heeft gehad.

Arie begint in De Telegraaf direct te wijzen naar andere collega’s die óók een haartransplantatie hebben ondergaan. “Alleen al uit de tv-wereld ken ik er minstens dertig die het ook hebben ondergaan, maar weigeren erover te praten. Velen heb ik zelf verwezen naar de kliniek waar ik het heb laten doen.”

Uit de kast

Nou, fijn, Arie heeft er kennelijk geen moeite meer mee om over zijn haartransplantatie te praten. “Ik snap niet waarom het zo ingewikkeld is om ervoor uit te komen. Misschien omdat in ijdelheid een soort verwijt zit dat je weg bent van het intellectuele?”

Terug naar de oorspronkelijke vraag: een beetje botox voor Arie? “Nee, verder laat ik het zo. Ik vind ouder worden, zoals een gezicht met rimpels, alleen maar mooi. Je ziet mij niet aan de botox of oogcorrecties.”

Arie vindt oud worden mooi. Zolang er maar wel haar boven die rimpels zit dan…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het idee dat Arie Boomsma een ijdeltuit is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen