Schreeuwend maatje Arie Boomsma vindt dat VI ‘extreem ver’ gaat

Joel Beukers, het schreeuwende maatje van Arie Boomsma, vindt dat Vandaag Inside ‘extreem ver’ gaat met de berichtgeving over de supplementenrel. “Wacht even hoor! Allemaal spuiten erbij!”

Joel Beukers en Johan Derksen © YouTube, SBS

Het blijft maar dooretteren: het tv-ruzietje tussen Arie Boomsma en Renze Klamer over supplementen. Arie vindt dat we massaal aan de vitaminepillen moeten – daar heeft hij ook een financieel belang bij – terwijl Renze stelt dat 98 procent van de mensen helemaal niets nodig heeft. Arie’s maatje Joel Beukers heeft nu flink lopen schreeuwen tegen Renze.

Korreltje zout

Dat rare geschreeuw van die fitfluencer Joel is ook aangestipt in de kijkcijferhit Vandaag Inside. Daar vinden ze het heel vreemd dat Joel zo agressief loopt te doen. Wat is zijn reactie daarop?

Joel wil liever geen nare dingen zeggen over zo’n oud iemand als Johan Derksen, vertelt hij in een fitnessvlog. “Ik zal altijd een soort van respect hebben voor mensen die sowieso ouder zijn en dus aan zo’n tafel zitten en het in dit geval hebben over Arie en een klein beetje over mij. Of ik ze nou mag of niet, ik heb een soort respect…”

Spuiten erbij

Wel vindt Joel het te ver gaan dat de VI-redactie bij het onderwerp over Arie allemaal pillen en spuiten op de achtergrond toonde. “Wacht even hoor! Allemaal spuiten erbij! God, dit… Jezus…”

Vandaag Inside maakt er op deze manier echt een karikatuur van, vindt Joel. “Ik weet dat we dit programma sowieso met een korreltje zout moeten nemen en ik vind het soms prima om naar te kijken, maar dit gaat toch wel extreem ver met spuiten erin framen, kom op!”

Lekker scoopie

Joel begrijpt niet waarom Arie zo wordt aangepakt door VI. “Volgens mij hebben ze Arie sowieso niet zo heel hoog zitten bij Vandaag Inside. Je mag van mij vinden wat je wil van iedereen, maar Arie is walking the talking. Dat doe ik ook. Ik zit ook in dezelfde hoek te vissen van de wetenschappelijke studies en noem maar op.”

En de mannen van VI? Die snappen er volgens Joel overduidelijk niets van. “Ik snap dat de heren aan tafel niet snappen wat het allemaal is, want die zitten niet in die scene, dus daar wil ik het ook bij laten. Ik neem even een lekker scoopie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Het maatje van Arie Boomsma schreeuwt abnormaal hard om mensen te motiveren. Aantrekkelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen