Albert Verlinde gruwelt van Arie Boomsma: ‘Wat een gek, vréselijk!’

Albert Verlinde wordt net als Johan Derksen echt gruwelijk moe van Arie Boomsma, die in opspraak is vanwege het geven van voedingsadviezen. “Die gek loopt van alles te roepen!”

Arie Boomsma en Albert Verlinde © SBS

Veel BN’ers denken dat ze de wijsheid in pacht hebben en geven allerhande voedingsadviezen aan hun volgers, vaak gebaseerd op een beetje googelen. Katja Schuurman roept nu zo ongeveer dat we allemaal aan de paddo’s moeten, terwijl Arie Boomsma voor iedereen een gebalanceerd vitaminedieet heeft samengesteld. Wel graag kopen bij Arie.

‘Arie is gek!’

Albert Verlinde denkt dat de BN’ers echt even teruggefloten moeten worden. “Katja zal het best goed bedoelen, laat ik het even positief insteken, maar waarom moet je als BN’er altijd als je zelf iets hebt, dat gaan delen? Ik snap dat niet”, zegt hij aan tafel bij Vandaag Inside.

Je kan als ster ook gewoon wat bij jezelf houden, legt Albert uit. “Doe het als je het leuk vindt, prettig vindt en je er baat bij hebt, maar waarom altijd delen, delen, delen? En die gek, die Boomsma, die ook van alles zit te roepen de hele tijd… Hou je bij je leest!”

Johan Derksen denkt dat Arie vooral op geld uit is. “Die krijgt ook nog de ruimte om zijn eigen waar aan te prijzen, lul-de-behanger. En dan loopt hij met een kruiwagen rond de boerderij en dat is dan fitnesstraining. Ik word zo moe van die man.”

Albert is het daarmee eens: “Vréselijk!”

Johan: “Ze doen het ook allemaal nog met dollartekens in de ogen, want het is gewoon handel, hè?”

Onverantwoord

Albert begrijpt ook niets van dat pleidooi van Katja dat we allemaal aan de microdosing moeten. “Nou ja, Katja zegt wel dat het geen handel is, maar het idiote is dat je mensen die wat minder kunnen nadenken op ideeën brengt, snap je? Het is onverantwoord. Ze brengt mensen op ideeën.”

Johan: “Supplementen zijn zo persoonlijk. Het is in de meeste gevallen lulkoek, want heel vaak heb je het niet eens nodig. Het gaat om geld. (…) En waarom zou Arie er verstand van hebben? Hij heeft gewoon een sportschool!”

‘Spoort niet’

Eén of andere geflipte maat van Arie Boomsma heeft nu heel hard staan schreeuwen tegen Renze Klamer. Die ‘spoort niet’, zegt Raymond Mens. Albert: “Het is een beetje eng. Die man lijkt op Arie, vind je niet?”

Het gaat om Joel Beukers, een fitfluencer. Johan: “Wie is die man?”

Raymond: “Die is niet helemaal honderd.”

Wilfred: “Hij schijnt heel bekend te zijn.”

Raymond: “Het is zo verstandloos.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Albert Verlinde gruwelt van Arie Boomsma. Begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen