Yolanthe lijkt klaar met Patty Brard: ‘Ze heeft nooit meer gebeld’

Yolanthe Cabau lijkt echt goed klaar te zijn met Patty Brard. Ze heeft de televisiediva geen énkel berichtje meer gestuurd na haar emotionele uitbarsting op tv. “Dat hoeft ook niet.”

Patty Brard en Yolanthe Cabau © NPO

Patty Brard brak begin september live op televisie, aan de desk van Shownieuws, met de stichting van Yolanthe Cabau, en ogenschijnlijk ook met de actrice zelf. Ze was helemaal over de zeik dat ze een uitnodiging kreeg voor een feestje van die stichting, maar dat ze vanwege haar werk in de roddelmedia wél een geheimhoudingsverklaring moest tekenen.

Patty geen kerstbal

Bij de beesten af, vond Patty het, vooral omdat er ook een dwangsom van vijfduizend euro in zat. En ze wil ook niet gebruikt worden vanwege haar bekendheid. “Ik hoop dat Yolanthe dit ook hoort en dat zal wel, maar a) mij nooit meer bellen, want ik ben geen kerstbal en b) zou ik even opletten hoe je dit voortaan communiceert, want dit is niet goed.”

Ze had natuurlijk ook gewoon even met Yolanthe kunnen bellen voordat ze leegliep op televisie, maar daar koos Patty niet voor. Een paar dagen later gaf Patty nog even een trap na aan Yolanthe door op te merken dat ze op een feestje van Nicolette van Dam was en dat ze daar wél heen mocht ‘zonder iets te tekenen‘.

Yolanthe zwijgt

Het lijkt erop dat Yolanthe dit een behoorlijke naai-actie vindt van Patty. Zoiets bespreek je immers eerst onderling even met elkaar en niet op de nationale televisie. De actrice heeft de afgelopen twee maanden níets van zich laten horen.

Patty in de nieuwste Weekend: “Nee, maar dat hoeft ook niet hoor. Het komt waarschijnlijk niet van haar vandaan, maar ik vind het een heel rare manier van doen.”

‘Ik weiger dat’

Het lijkt erop dat Patty geen spijt heeft van haar felle kritiek. “Ik ben gewoon niet gegaan, ik weiger dat. Als jij ergens wordt uitgenodigd, wordt toch ook niet tegen je gezegd wat je wel en niet mag zeggen tegen anderen? Dan denk je ook: wát mag ik dan niet vertellen wat daar gebeurt?”

Al met al bewijst dit akkefietje maar weer dat er kennelijk inderdaad een geheimhoudingsverklaring voor nodig is om Patty een beetje discreet te krijgen…

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen