Luuk Ikink denkt dat Rob Kemps geloofwaardigheid kwijt is: ‘Klaar’

Luuk Ikink denkt dat Rob Kemps bij het grote publiek zijn geloofwaardigheid is verloren. Hij doet verwoede pogingen om over te komen als perfecte papa, maar: “Men gelooft het niet.”

Luuk Ikink en Rob Kemps © RTL

Rob Kemps die zijn gezin met jonge kinderen heeft verlaten? Dát valt bij veel mensen al niet helemaal lekker. Maar om vervolgens ook nog het nieuwe liefdesgeluk met je achtergronddanseres zó enorm te etaleren op Instagram? Ronduit misselijk én kwetsend richting zijn ex-geliefde die opdraait voor de opvoeding van hun kinderen, vinden veel mensen.

‘Men gelooft Rob niet!’

Om de mensen te bewijzen dat hij toch écht een goede papa is, deelt Rob op papadag talloze Insta-stories van zijn kroost. “Ik heb het idee dat Rob Kemps een beetje aan het roeien tegen de stroom in is”, analyseert Luuk Ikink, de presentator van RTL Boulevard, in De BLVD Podcast.

Rob Kemps kan volgens Luuk maar beter opgeven. “Hij wil heel erg graag, heb ik het idee, vertellen dat hij toch echt wel een aardige jongen is. Dat het met zijn gezin allemaal wel in volledige harmonie is gegaan. Maar mensen geloven dat niet zo heel erg.”

Andere blik

Zijn co-host Rob Goossens is het daarmee eens. “Nou, je haalt me de woorden uit de mond, want we hebben hem onder andere bij Beau gezien de afgelopen tijd. Dat is gewoon leuk. Dat doet hij net zo leuk als vroeger.”

Luuk: “Ja, toch?”

Rob G.: “En toch kijk je daar nu met een andere blik naar.”

Luuk: “Maar heeft het dan echt alleen maar te maken met het feit dat hij weg is bij zijn jonge gezin en een nieuwe leuke vriendin heeft waar hij dan allemaal leuke uitstapjes mee doet?”

Nieuwe bimbo

Wat denkt Rob G. daarvan? “Volgens mij vooral dat laatste, want ja, dat mensen uit elkaar gaan, dat gebeurt gewoon. (…) Maar dan zo gauw ook met je nieuwe bimbo op het internet een soort tsunami van foto’s over ons heen storten… Dat heeft gewoon eigenlijk permanent iets kapotgemaakt in hoe wij naar hem kijken. En dat is heel lullig.”

Luuk wijst erop dat het eerste jaar na een bevalling sowieso heftig is voor liefdeskoppels. “En als je dan vertelt, terwijl het net uit is, over je nieuwe vriendin: ‘Nou, met jou is álles mooier en alles leuker’, en je hebt al die prachtige foto’s uit Parijs, dan denkt iedereen van: ja, maar jouw ex zit thuis met de kinderen.”

Beeldvorming

Die beeldvorming is funest voor Rob, aldus Luuk. “Dat weten we helemaal niet of dat zo is, maar dat beeld krijg je er wel meteen bij. En dat is lastig weer terug te draaien.”

Rob G.: “Ja, en het is een cliché, maar álles is mooier dan een poepluier.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kijkt u tegenwoordig met een andere blik naar Rob Kemps?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen