René van der Gijp maakt valse grap tegen Noa Vahle: ‘Vincent Bijlo!’

René van der Gijp vindt de jurk die Noa Vahle droeg naar het Televizier-gala spuuglelijk en daar maakt hij geen geheim van. “Wie heeft dat ding ontworpen? Vincent Bijlo? Hahahaha!”

René van der Gijp en Noa Vahle © SBS 6

Er is heel wat te doen om de outfit die Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, donderdagavond droeg naar het Gouden Televizier-Ring Gala. Het was een heel pompeus roze geval met pofmouwen waar ze zelfs in de jaren 70 van zouden zijn geschrokken. Zoveel geld in de familie en dan zo’n jurk: hoe kán dat, vragen veel critici zich af.

‘Goede’ ontwerper

Farja Farvardin, de realityduider van RTL Boulevard, denkt dat dit bewijst dat Noa totaal geen smaak heeft. “Wie heeft tegen Noa gezegd dat ze dit aan moest doen? Met geld kan je geen stijl kopen blijkt maar weer. Gefeliciteerd nog”, sneert hij in een berichtje op zijn Instagram-stories.

Volgens Noa is de kritiek vreemd, omdat haar jurk van een ontwerper komt. Wilfred Genee gisterenavond in Vandaag Inside: “Ik heb van Noa een lesje gekregen over de jurk die ze aan had. Het is namelijk de jurk van een ontwerper en ook nog eens een heel goede ontwerper, dus wij moeten onze woorden terugnemen, Johan.”

Grote strik

Johan Derksen is dat niet van plan. Hij vindt Noa’s jurk afschuwelijk. “Nee, dat doe ik niet. Ik zie Noa liever zoals ze daar staat dan met die grote strik op haar buik.”

Noa via een liveverbinding: “Nee, maar Johan, dit draag ik natuurlijk ook gewoon als ik lekker aan het werk ben, maar ik vond het heel erg leuk om gisteren met een ontwerper te werken en dan een keer iets heel anders te doen. Een beetje over the top, maar ik snap ook dat jullie dat niks vinden en dat had ik ook niet verwacht.”

Vincent Bijlo

Wilfred daagt Noa vervolgens uit. “Durf je de naam van de ontwerper nog te noemen?”

René van der Gijp daarop gierend: “Vincent Bijlo!”

Vincent Bijlo is een blinde cabaretier. Noa gaat onverstoorbaar verder: “Natuurlijk. Tess van Zalinge. Fantastisch!”

Wilfred: “Ik hoor nu Vincent Bijlo volgens René, maar Tess van Zalinge, dat is heel goed dat we dat weten!”

‘Geen grapje!’

René doet vervolgens net alsof Noa’s mentor Hélène Hendriks het Vincent Bijlo-grapje maakte. “Niet doen! Geen grapje! Jij zei het!”

Hélène: “Hahahaha, nee! Jij bent echt erg! Nee, dat zei ik niet!”

René: “Zei ik het? Hahahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Noa Vahle is momenteel de succesvolste nepobaby. Welke andere nepobaby denkt u dat ook gaat doorbreken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen