Danny Vera heeft donkerdere make-up nodig dan Humberto Tan

Danny Vera heeft zó hard vakantie gevierd dat hij inmiddels donkerdere make-up nodig heeft dan Humberto Tan. “Je bent bruiner dan ik! Moeten we het vertellen of niet?”

Danny Vera en Humberto Tan © RTL

Roller Coaster-zanger Danny Vera zat gisterenavond wel héél gebronsd aan de talkshowtafel van Humberto Tan. Hij is plotseling zó bruin dat de kijkers er gewoon afgeleid door waren. Het werd op een gegeven moment ook benoemd door de gastheer zelf, want ook hij keek wel even op van Danny’s nieuwe verschijning.

‘Bruiner dan ik!’

Danny zat aan tafel om nieuwe muziek te presenteren. “Het gaat goed met je. Ziggo Dome uitverkocht, een nieuw album”, merkt Humberto op.

Dan begint de zanger er zelf over: “Ik ben lekker bruin.”

Humberto: “Je bent lekker bruin. Je bent bruiner dan ik! Moeten we het vertellen of niet?”

Danny: “Ja, we moeten het wel benoemen, anders is het gek!”

Dezelfde visagisten

Volgens Humberto heeft Danny nu nog donkerdere make-up nodig dan hijzelf. “Vertel jij het of vertel ik het? Ik vertel het wel! We hebben natuurlijk dezelfde visagisten hier achter de schermen en Angelique zei tegen mij: ‘Weet jij dat Danny Vera een tint donkerder heeft dan jij?’ Hahahaha. Ben je op Curaçao geweest net?”

Danny lachend: “Nou, ik zit dus nooit in de zon, maar ik zit wel graag in de warmte, dus als het even kan, dan probeer ik even in de rust in de zon te zitten.”

Humberto: “Het staat je goed, hoor!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Danny Vera heeft in de zon gelegen. Mooi tintje of Rachel-ordinair?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen