Catherine Keyl ontdekt eindelijk waarom ze keihard van trap viel

Catherine Keyl is er pas na lange tijd achtergekomen waarom ze anderhalf jaar geleden zo verschríkkelijk lelijk ten val kwam op haar eigen trap. “Ik heb me lang afgevraagd hoe dat kon.”

Catherine Keyl © SBS

De dag voor Koningsdag was behoorlijk noodlottig voor twee seniore BN’ers: Johan Derksen maakte zijn controversiële kaarsgrap waardoor hij bijna gecanceld werd en Catherine Keyl kwam thuis afschuwelijk lelijk ten val op haar eigen trap. Ze moest daarna herstellen van een hoofdwond, een gekneusd borstbeen en een gebroken rib.

‘Hoe kón het?’

Catherine vertelt aan de Party dat ze zich lange tijd heeft afgevraagd waarom ze nou ten val is gekomen op die trap. “Het gaat nu prima met me, maar ik heb me lange tijd afgevraagd hoe het kon dat ik op mijn eigen trap ben gevallen terwijl ik me vasthield aan de leuning. Daar kwam ik pas veel later achter. De leuning bleek het probleem.”

Wat was er dan met die leuning? “Die was los geschoten en dat heb ik niet in de gaten gehad. Ik ben mijn evenwicht verloren en ben achterover de trap af geklapt. De dokter zei dat ik zes weken moest uittrekken voor min herstel, maar ik was in drie weken weer beter. Zo belangrijk is het dus om een goede conditie te hebben.”

Wekenlang onzeker

De oorzaak van die val heeft Catherine lange tijd onzeker gemaakt. “Ik ben er ontzettend van geschrokken. Wekenlang ben ik onzeker geweest, zo van: als ik maar niet weer val. Maar toen er iemand bij me was om een televisie op te hangen, liep diegene de trap af en die merkte dat de leuning los zat. Dat is dus de oorzaak geweest van de val.”

Catherine vreesde even dat die val door de aftakeling van haar motoriek kwam, maar dat is dus niet het geval. “Ik ben blij dat het aan die leuning lag en niet aan iets anders. Gelukkig ben ik snel hersteld en alles is nu in orde.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Catherine Keyl een keer moet aanschuiven in Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen