Catherine Keyl laat zich niet nóg verder verbouwen: ‘Ben nu een 8’

Catherine Keyl (76) laat haar gezicht niet nóg verder verbouwen. De opiniedino heeft besloten om te stoppen met al die cosmetische behandelingen. “Ik geef mezelf nu een 8.”

Catherine Keyl © SBS, RTL

Jarenlang kenden we Catherine Keyl als die gezellige huisvrouw met een leuk, rond brilmontuurtje, maar de laatste tijd is ze gewoon een femme fatale op leeftijd. Ze ziet er ontzettend fierce uit en heeft een sterkere mediaverschijning dan ooit tevoren. Maar nu is het wel klaar met al die veranderingen aan haar uiterlijk, zegt ze in de Weekend.

‘Ik stop ermee’

Catherine is werkelijk alle afdelingen van de Bergman-kliniek afgegaan, maar het resultaat mag er zijn. “Ik heb een halslift gedaan en mijn ogen laten liften. Ik laat ook altijd tussen mijn ogen een filler inspuiten, anders krijg ik zo’n frons, dat vind ik lelijk. Bovendien zie ik er dan heel chagrijnig en streng uit.”

Nu is het allemaal voorbij. “Ik ben heel blij zoals het nu is, ik ben niet van plan om verder nog iets aan mijn gezicht te laten doen.”

IJdele Keyl

Niet alle BN’ers zijn zo openhartig over hun verbouwingen. Vindt ze zichzelf ijdel? “Ja, krankzinnig”, lacht ze. “Natuurlijk ben ik ijdel, anders zou ik ook niet op tv zijn, denk ik dan. Ik gebruik in tegenstelling tot vroeger steeds vaker fluid make-up, want ik heb te veel vlekjes in mijn gezicht gekregen. En als ik wallen heb, smeer ik er concealer overheen.”

Eigenlijk draagt Catherine buiten altijd make-up. “Maar als ik op de zaterdagochtend naar de tv-opnamen van Business Class van Harry Mens moet, dan wel. Ervoor ga ik altijd even naar de markt. Ik word dan gewoon herkend, zonder make-up, dus het valt wel mee met hoe ik er dan uitzie, toch?”

Een 8

Catherine is blij met haar verschijning. “Men is er wel altijd heel positief over, dat ik niet mijn leeftijd lijk, dus ik denk wel dat ik er nog steeds goed uitzie. Het heeft te maken met erfelijkheid. Mijn vader had ook geen rimpels toen hij overleed, op zijn 76ste. Als ik de huid van mijn moeder had geerfd, was ik nu één en al rimpel geweest.”

Welk cijfer geeft ze zichzelf? “Voor iemand van bijna 77 toch wel een acht hoor. Zéker. Waarom geen negen? Ik wil wel bescheiden blijven, haha! Maar voor een zeven zie ik er weer te goed uit”, schatert ze in de Weekend.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Catherine Keyl met bril?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen