Roxeanne Hazes heel hard gebasht: ‘Je kan niks en je bent niks!’

Roxeanne Hazes wordt op een ongekend harde wijze gebasht door een columnist van PowNed. Hij stelt dat zij, net als de rest van haar familie, helemaal niets kan. “De groeten!”

Roxeanne Hazes © RTL

Het gebeurt niet vaak dat Roxeanne Hazes aangevallen wordt in de media. Zij wordt gezien als het enige populaire lid van de familie Hazes, waar haar broertje André en moeder Rachel al jaren compleet verguisd worden. De reden? Er hangt geen ruzie aan haar kont en ze is voornamelijk bezig met haar gezinsleven en haar muziek.

‘Ze kan zo weinig’

Toch krijgt Roxeanne nu wel een columnist van PowNed over zich heen, namelijk ene Piet Kouseband. Hij gaat in een opiniestuk op de website van de publieke omroep vollédig los op de Hazes-telg. ‘Roxeanne Hazes wil zo graag, maar kan zo weinig, punt uit’, luidt de kop.

Rox ‘is net slim genoeg om in te zien dat ze uit een ziekelijke aandachtsgeile familie komt’, stelt hij. “Omdat ze zelf ook een carrière nastreeft, en doorheeft dat het carrièretechnisch niet handig is om over één kam geschoren te worden met haar familieleden, probeert zij zich te profileren als het verstandige alternatief. Minder dom en vooral minder labiel.”

Domme dingen

Een leuke poging, maar uiteindelijk kan Rox niks en is Rox niks, oordeelt de PowNed-columnist. “Ze is de saaiste van de familie, ze kan niet zingen (…) en in interviews zegt ze louter domme dingen.”

De columnist wijst op Rox’ interview in het AD, waarin ze aangeeft blij te zijn dat haar zoontje geen Hazes heet. “Het is sneu om te zeggen, maar als je zo graag anoniem wil zijn en je zoon wil beschermen van al het Hazes-gezeik, is het misschien verstandig om jezelf wat minder te exploiteren in een landelijk medium. De groeten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Slaat PowNed de plank mis met het bashen van Roxeanne Hazes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen