‘Yvon Jaspers ziet zichzelf als boerin? Het is echt beschámend!’

De melkflessen van Yvon Jaspers worden kéihard getackeld door Tina Nijkamp, die lekker op dreef is als het Telegraaf-equivalent van Angela de Jong. “Het is echt beschamend!”

Yvon Jaspers en Tina Nijkamp © NPO, SBS

Yvon Jaspers begint bijna weer aan een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Het programma is nog altijd een gigantische hit, maar de presentatrice heeft wel een beetje aan populariteit ingeboet. Dat komt vooral door relletjes over vermeende bijverdiensten. Tv-professor Tina Nijkamp heeft daarom wat dubbele gevoelens bij de datingshow.

Tina sloopt Yvon

Het lijkt erop dat Yvon vooral met zichzelf bezig is, sneert Tina in haar Telegraaf-column. “Ze lijkt wel heel erg voor zichzelf in de wedstrijd te zitten. Is zij wel net zo authentiek als de boeren?”

Wat volgens Tina echt het dieptepunt is? Dat Yvon zelf de boerin speelt in het programma ‘Onze Boerderij: en nu zelf’. “Als boerendochter vond ik die serie lachwekkend en beschamend tegelijk. Op een weilandje verbouwt ze wat groenten, heeft een paar dieren rondlopen en doet daar ontzettend druk over. ‘Ik ben boerin’, roept ze de hele tijd.”

Kookboekje?

De kijkcijfers van Yvonne’s boerderijshow waren met zo’n 600 duizend kijkers niet erg best, aldus Tina. “Yvon zou na al die jaren ook beter moeten weten. Boeren is geen hobby in de wei, maar een leven. Gek genoeg is een tweede seizoen alweer in de maak.”

Die Yvon zal er wel weer allemaal commerciële activiteiten aan hangen, verwacht Tina. “Wellicht dat Yvon dan meteen een eigen kookboek gaat verkopen, met eigen recepten van haar ‘boerderij’. Mij zou het niet verbazen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvon Jaspers ziet zichzelf als boerin. Authentieke hobby of hoort ze de kassa rinkelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen