Rachel Hazes overweegt aangifte tegen Boulevard-boef Nino Wilkes

Rachel Hazes overweegt om aangifte te doen tegen Nino Wilkes, zoon van Rossana Kluivert en redacteur bij RTL Boulevard. “Hij maakt zich er wel héél makkelijk van af!”

Rachel Hazes en Nino Wilkes © Instagram

Het lijkt erop dat Rachel Hazes een georchestreerde aanval op RTL Boulevard-redacteur Nino Wilkes in gang heeft gezet. Dankzij een handig een-tweetje met een mysterieuze reageerder op Nino’s Insta-kanaal, weet nu de hele wereld dat de zoon van Rossana Kluivert stiekem 70 duizend euro uit de asbak van Rachel heeft gevist.

‘Rachel heeft gelijk’

Rachel is weliswaar een ietwat ordinaire ruziezoeker, en ook dit conflict speelt ze weer handig uit via de media, maar zelfs haar grootste critici kunnen er niet omheen: die Nino lijkt geen zuivere koffie. “Ze heeft wel een verhaal deze keer, moet ik zeggen. Ik moet daar Rachel echt gelijk in geven deze keer”, aldus Evert Santegoeds in Shownieuws.

En Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal: “Shocking nieuws! Het ziet er inderdaad naar uit dat Nino al die knaken heeft weggesluisd van Kroketta haar bankrekening. 😂 Wauwww. Ik dacht dat ik niet meer verbaasd kon raken… Nino heeft wel elke cent terugbetaald en sprak daarna met Rachel af dat daarmee de kous af was.”

Kroketbreuk

Afspreken met Rachel dat er daarna geen drama meer volgt? Dat is natuurlijk wishful thinking. Vooral als je kennelijk te beroerd bent om je excuses aan te bieden voor het verdonkeremanen van die 70 duizend euro. “Wel echt shocking dat Nino dit heeft gedaan”, aldus Yvonne.

Rossana Kluivert was tot dit hele incident Rachels bestie, maar nadat Patrick Kluivert de portemonnee trok om dit allemaal terug te betalen, is er kennelijk toch iets geknakt. “Daarna hebben ze nooit meer contact opgenomen met de kroket. Dat zit haar heel erg dwars! Denk dat ze daarom dit interview heeft gedaan.”

Nino reageert

Nino heeft gisterenavond een reactie gegeven aan RTL Boulevard, het programma waar hij dus zelf werkt. Daarin zegt hij: “Het klopt dat ik voor Rachel Hazes heb gewerkt. Nadat we op mijn eigen initiatief uit elkaar gingen, zijn er misverstanden aan het licht gekomen.”

Hij vervolgt: “Voor mijn aandeel, waarin mijn onervarenheid destijds een rol heeft gespeeld, heb ik meteen de hand in eigen boezem gestoken. Dat is al twee jaar opgelost. Het doet mij verdriet dat ze zo selectief uit haar geheugen put en daar ook nog eens mijn coming out voor misbruikt.”

Alsnog aangifte?

Rachel besloot destijds geen aangifte te doen tegen Nino vanwege haar band met Rossana, maar door deze reactie van Nino twijfelt ze. Ze schrijft op Instagram: “Nino maakt zich hier wel heel makkelijk van af. De misverstanden waarover hij het heeft betreffen geldopnames en overmakingen door Nino van mijn bankrekeningen ten gunste van zichzelf.”

Dat is gewoon ‘pure diefstal’ van 70 duizend euro, zegt Rachel. “En geen misverstand of onervarenheid. Mijn boekhouder bracht dit bij mij aan het licht. Dat hij hand in eigen boezem heeft gestoken is eveneens een leugen. Nino toonde geen enkele vorm van berouw of empathie en heeft nimmer zijn excuses aan mij aangeboden.”

Nino-tapes

Is dat alles? Nee, Rachel dreigt met het openbaren van de Nino-tapes. “Ik heb het gehele dossier als bewijs, inclusief de geluidsopnames van destijds met Nino en zijn familie, waarin hij alles heeft bekend en mij werd verzocht om aub geen aangifte te doen. Omwille van mijn vriendschap destijds met Patrick en Rossana heb ik toen afgezien van een aangifte.”

Nu denkt Rachel daar anders over. “Inmiddels overweeg ik alsnog een aangifte als hij volhardt in zijn leugens.”

Nino heeft de Instagram-pagina van zijn podcast De Weg Naar Succes plotseling offline gehaald. Schept wel weer ruimte voor een leuke podcast met Rachel: De Weg Naar De Rechtbank.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Boulevard-boef Nino Wilkes sorry moet zeggen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen