Bizar: Wilfred Genee hint op sleaze and dirt over Martien Meiland

Dit kan in potentie iets héél groots gaan worden: volgens Wilfred Genee zitten er ‘pikante verhalen’ over Martien Meiland aan te komen, maar hij wil nog niet zeggen waar het over gaat.

Wilfred Genee en Martien Meiland © SBS 6

Het kan tegenwoordig extreem snel gaan met de carrière van een bekende Nederlander: je hoeft maar íets fout te doen en je loopt onherstelbare schade op. Het is de risico van het vak en daar worden de sterren dan ook naar betaald. Ook de Meilandjes hebben inmiddels al miljoenen bij elkaar geharkt dankzij het succes van hun soap op SBS 6.

Fandag Martien

De Meilandjes hebben een hoop fans en vorige week werd er zelfs een heuse fandag georganiseerd, stipte René van der Gijp gisterenavond kort aan in Vandaag Inside. “Ik heb nog even naar die fandag van de familie Meiland zitten kijken, hahaha. Heb je dat ook gezien? Die hadden een fandag en de opkomst was enorm.”

Hij vervolgt: “Er waren 300 of 400 mensen ofzo. Dat viel nog wel mee. Die mensen moesten ook nog betalen en dan mochten ze met hen op de foto. Maar die Martien, jongen, die is daar dan twee uur Martien. Dat moet dodelijk vermoeiend zijn. Die man moet gewoon om zeven uur thuis komen en dan gaan slapen.”

‘Dat is een acteur!’

Wilfred Genee grappend: “En dan met zo’n hele lage stem: ‘Ik ga lekker slapen.’”

René: “Ja, die is helemaal naar de klote dan volgens mij.”

Is Martien dan een acteur volgens René? “Ja, hè hè, als je zo bent, dan had je allang vastgezeten. Nee, kom op! Natuurlijk is die niet zo! Nee, hij acteert. Dat is natuurlijk wel vol te houden even, als de camera er is of even op zo’n fandag, maar het is wel vermoeiend hoor. Dat hele typetje acteert hij natuurlijk.”

Pikante verhalen

Dan laat Wilfred zich plotseling ontvallen dat er sleaze and dirt over Martien aan zit te komen. “Er komen de komende dagen pikante verhalen naar buiten, begreep ik, dus dat ehh…”

Özcan Akyol verbaasd: “Wat dan?!”

René: “Van hem?”

‘We gaan het zien’

Wilfred doet vervolgens ontzettend geheimzinnig: “Ja, dat weet ik niet, maar dat gaan we de komende tijd zien.”

René tot slot gierend: “Jij weet weer meer! Hahahaha.”

Het is duidelijk dat Wilfred niet wil zeggen wat hij weet over Martien. In welke categorie de vermeende ‘pikante verhalen’ over Martien vallen en in hoeverre het schadelijk kan zijn voor zijn carrière is dan ook onduidelijk.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Martien Meiland zich grensoverschrijdend heeft gedragen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen