Jörgen Raymann verbijstert met schnabbel: ‘Zó ontzettend slecht!’

Jörgen Raymann heeft zijn schnabbel als presentator van de uitreiking van de Jos Brink-prijs schaamteloos slecht voorbereid, stelt Privé-journalist Jan Uriot. “Hij deed dat zó slecht.”

Jörgen Raymann © YouTube

De Jos Brink Prijs wordt elke twee jaar toegekend aan een persoon of organisatie die zich inzet voor de acceptatie van de queergemeenschap. Twee weken geleden werd de prijs uitgereikt aan de Stichting Roze 50+. Het evenement in het Amsterdamse theater DeLaMar werd aan elkaar gepraat door de bekende komediant Jörgen Raymann.

‘Zó slecht’

Privé-sterjournalist Jan Uriot was erbij en vindt dat Jörgen deze schnabbel echt héél slecht heeft gedaan. “De presentator van dienst was Jörgen Raymann en die deed dat zó ontzettend slecht. Dat wil ik echt even gezegd hebben”, vertelt hij in de podcast Marc-Marie en Jan zijn voor niemand bang.

Wat ging er dan zo slecht? “Hij kon geen naam gewoon opnoemen. Het moest allemaal van een papiertje of van de autocue gelezen worden. Hij wist af en toe echt niet waar het over ging.”

Rotzooitje

Toch was Jörgen niet eens het dieptepunt, aldus Jan. “Het werd nog erger toen de voorzitter van de jury naar voren kwam, Jeangu Macrooy, en die wist het ook niet. Dan denk je: daar hebben ze dan een halfjaar over zitten vergaderen. Hij kon de naam niet uitspreken van de genomineerden. Het was een rotzooitje!”

Co-host Marc-Marie Huijbregts: “Het is ook zo raar dat ze Jörgen Raymann daarvoor vragen.”

Jan: “Daarom zeg ik net: ik ben gewoon in te huren sinds kort.”

Door een homo

Marc-Marie vindt dat zo’n prijs sowieso door een homo uitgereikt moet worden. “Ja, in Amsterdam val je over de homo’s die dat goed kunnen presenteren. Ik bedoel: op elke straathoek staat een homo die dit kan presenteren.”

Jan: “Ik snap het ook niet helemaal en de connectie met Brink zag ik al helemaal niet.”

Marc-Marie: “Nee!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de keuze voor Jörgen Raymann voor dit queer-evenement onhandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen