Gijs Groentemans intimi nukkig tegen rondbellende Revu-journalist

De intimi van Gijs Groenteman reageren nukkig als ze door een journalist van Nieuwe Revu worden gebeld om mee te werken aan een korte karakterschets. “Daar voel ik niets voor!”

Gijs Groenteman © Wessel de Groot

De Nieuwe Revu belt elke week rond in de omgeving van een bekende Nederlander voor de rubriek ‘Wie denkt … wel dat hij/zij is?’ Ditmaal staat Gijs Groenteman centraal, die momenteel veel in het nieuws is omdat hij de SBS 6-talkshow Marcel & Gijs presenteert. Zijn omgeving blijkt echter niet zo happig om mee te werken aan die rubriek.

‘Ik ga ophangen!’

Marcel van Roosmalen voelt er bijvoorbeeld he-le-maal niets voor om zijn mening over Gijs te delen in het tijdschrift. “Och jezus, Revu. Daar heb ik nou even helemaal geen zin in. Los van de vraag die je gaat stellen. Het is vast voor die rubriek Wat vind je van? Of Hoe gaat het met? Wie denkt Gijs Groenteman wel dat hij is? Nou, ik hang even op.”

Hij ergert zich helemaal dood aan de journalist van dienst. “Ik zal het hem straks vragen. Wie hij denkt dat hij is. Ik zie hem ongeveer twintig uur per dag en ik heb nu even een momentje dat ik niet aan hem denk. Ik zit net even uit te rusten. Ik heb hier helemaal geen zin in. Ik ga ophangen. Ik hoop dat je dat begrijpt.”

Mama is boos

Ook mama Hanneke Groenteman heeft absoluut geen behoefte aan dit soort vragen. “Je vraagt of ik iets over Gijs wil zeggen voor jullie profielrubriek? Daar voel ik niet voor.”

Ze vervolgt: “Ten eerste moet je nooit verwachten dat moeders iets zinnigs zeggen over hun kinderen. Ten tweede geef ik mijn meningen over alles en iedereen, dus ook over Gijs, liever rechtstreeks aan de betrokkenen, c.q. Gijs.”

‘Geen mening!’

Midas Dekkers dan, die een keer is geïnterviewd door Gijs? “Van zijn programma heb ik een stukje gezien, maar toen kreeg ik de melding dat ik die zender niet door mag spoelen. Toen ben ik maar ergens anders naar gaan kijken.”

Hij besluit: “Bij de NPO en bij de tandarts mag je wel spoelen. Ik heb over heel veel dingen een mening, over te veel dingen geloof ik, maar over Gijs Groenteman niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marcel & Gijs als talkshowduo: het beste moet nog komen of nu op hun hoogtepunt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen