Isa Hoes vindt Achmed Akkabi een enórme egotripper: ‘Ik, ik, ik!’

Isa Hoes ontmaskert Achmed Akkabi als een enorme egotripper. De twee moesten elkaar zeven jaar geleden interviewen voor de LINDA., maar hij stelde geen enkele vraag. “Niks!”

Achmed Akkabi en Isa Hoes © RTL

Het tijdschrift LINDA. nodigt regelmatig twee bekende Nederlanders uit, die dan met elkaar in gesprek gaan. Zeven jaar geleden was dat ook het geval bij Isa Hoes en Achmed Akkabi, maar dat verliep niet helemaal zoals bedoeld. “Antoinnette Scheulderman zat er toen ook bij. Ik weet het nog”, vertelt de actrice in haar podcast met Marc-Marie.

Egotripper

Isa had eerst nog niet in de gaten dat ze de dag doorbracht met een egotripper. “Eerst doe je dan de fotoshoot de hele dag. Een hartstikke leuke shoot, het was gezellig en ik kende hem al, want we zijn allebei acteur en hebben ook samen in een film van Johan Nijenhuis gespeeld.”

Ze doelt op de komediefilm Alibi. “Daarvan dacht ik nog toen ik op de set kwam: ik denk dat ze nu denken dat ik toch te oud ben. Ze hebben me niet weggestuurd, maar ik moest de affaire van hem spelen en hij was veel jonger. Ik dacht: oeh, help.”

‘Alleen over zichzelf!’

Terug naar het interview voor de LINDA. “Ja, toen hadden we het interview ’s avonds na de shoot in het restaurant. We hadden ’s avonds het eten en het interview in een restaurant en ik merkte al een beetje tijdens dat interview dat Antoinnette een beetje geïrriteerd was. Toen moest hij naar huis en toen zei ze: ‘Wat was dat verschríkkelijk.’”

Isa en Antoinnette hebben na afloop flink lopen roddelen over Achmed en zijn desinteresse. “Toen zei ik: ‘Wat precies?’ Ze zei: ‘Nou, hij vroeg niets aan jou.’ Ik zei: ‘Nee, dat had ik wel door.’ ‘Maar dat was het idee! Hij moest jou interviewen!’ Hij had het alleen maar over zichzelf. Interessant altijd, hè?”

Heel veel begrip

Het is niet zo dat Isa door deze dag helemaal klaar is met Achmed. “Toch vind ik hem ook leuk, maar dat is omdat ik altijd heel veel begrip heb voor mensen, denk ik. Heel veel begrip!”

Je kunt je overigens afvragen wie het meest zal zitten met deze ontboezeming van Isa: Achmed of Antoinnette? Antoinnette is de sterinterviewer van LINDA. en het staat natuurlijk niet echt professioneel en integer dat zij na afloop kennelijk roddelt over haar interviewgasten.

Roddelen met een andere roddelkont; het is eigenlijk nóóit een goed idee…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het ongepast dat Isa Hoes op deze manier uit de school klapt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen