Wapenstilstand Rachel en Roxeanne? ‘Welnee, aanval begint bijna!’

Het is nu al een tijdje muisstil in de erfeniszaak tussen Rachel en Roxeanne Hazes. Hebben ze misschien een wapenstilstand getekend? “Nee, Rox maakt binnenkort gehakt van d’r!”

Rachel en Roxeanne Hazes © SBS, NPO

Roxeanne Hazes heeft een schokgolf teweeggebracht: door haar is aan het licht gekomen dat moeder Rachel inderdaad een neperfgenaam is en mogelijk onterecht een fortuin bij elkaar heeft gegraaid achter de kassa van het Hazes-concern. Evert Santegoeds suggereerde in april dat Rachel dit wil schikken, maar volgens Yvonne Coldeweijer klopt dat niet.

Onsje Rachel

Ook het beeld dat Roxeanne deze zaak heeft laten rusten is volgens Yvonne onjuist. De hazoloog schrijft op haar juicekanaal: “Veel mensen vragen me hoe het nou is afgelopen met de rechtszaak tussen Rox en La Kroketta. Ik weet hier meer over en ik kan je beloven; dit wordt juicy.”

Wat dan? “Ik zei in februari al dat dit soort berichten over eventuele bemiddeling alleen maar voor de bühne zijn. Rox maakt binnenkort gewoon gehakt van Rachel.”

Diep in hart

André Hazes jr. antwoordde afgelopen weekend in het AD op de vraag of het niet tijd is om hun familieruzie te herstellen: “Dat is wat we diep in ons hart allemaal wel willen. Alleen kun je niets forceren.”

Onzin, zegt Yvonne. “Ik kan je verzekeren dat Rox dit ‘diep in haar hart’ absoluut nog steeds helemaal niet wil. Wel met haar broertje André, maar niet met Rachel. Dus dit klopt echt niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes geld heeft ontnomen van haar kinderen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen