Man die Tim Hofman gebroken kaak sloeg: ‘Blijft rare werkwijze’

Ton Hendriks, de vastgoedman die Tim Hofman in augustus 2017 een gebroken kaak sloeg, blijft de werkwijze van de presentator heel erg ‘raar’ vinden. “De jeugd schijnt het leuk te vinden.”

Sam, Rijk en Tim Hofman © Instagram, YouTube

Tim Hofman heeft een confronterende manier van werken. Voor zijn programma BOOS staat hij bij Jan en alleman plotseling met een cameraploeg voor de snufferd en dat zorgt voor wrevel. Het liep in de zomer van 2017 helemaal uit de hand tijdens een onverwacht bezoek aan het kantoor van vastgoedmiljonair Ton Hendriks.

Wat vindt Ton?

Er vielen rake klappen bij de confrontatie en Tim belandde met een gebroken kaak in het ziekenhuis. Uiteindelijk hoefde hij alleen een boete van 1.250 euro te betalen. “De rechter houdt bij de veroordeling rekening met het feit dat de presentator en cameraploeg onverwacht en ongevraagd het kantoor binnenkwamen”, meldde de NOS destijds.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en in het kader van de recente controverses rondom de Hofman-broertjes – ze wensen BN’ers dood en schelden extreem veel met kanker – leek het Nieuwe Revu een goed moment om even contact op te nemen met Ton. Wat vindt hij eigenlijk van de drie broertjes?

Rare manier

Ton blijft erbij dat hij de manier van werken van in elk geval Tim heel storend vindt. “Ik ben helemaal niet meer met hem bezig. Hij is toen bij ons geweest, ik vind het een rare manier van doen. Maar het schijnt de jeugd aan te spreken. Die broers proberen ten koste van alles te scoren.”

Heeft hij ook meegekregen wat de broertjes van Tim, Rijk en Sam, allemaal doen? Hij vertelt aan het tijdschrift: “Ik volg het niet en ik zit nooit op internet.”

Natte doos

Nieuwe Revu heeft zelf ook een mening. Die hoopt dat er niet nóg meer Hofman-broertjes opduiken. “We zijn er met deze drie wormvormige Hofman-aanhangsels nog niet: je hebt ook nog zus Roos en jongste broertje Moos.”

Zijn die net zo platvloers? Het zou het tijdschrift niets verbazen. “Het wachten is op een podcast van die twee, die ongetwijfeld een creatieve naam zal dragen als ‘Moos over de natte doos van Roos’.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Buiten het verwerpelijke fysiek geweld om: vindt u de werkwijze van Tim Hofman irritant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen