Vriendin Tim Hofman wil geld hebben voor aftandse auto: ‘Bieden!’

Lize Korpershoek, de vriendin van Tim Hofman, probeert haar aftandse en rammelende autootje te verkopen aan een van haar volgers. Sterker nog: ze zet zelfs in op een heuse biedingsstrijd.

Lize Korpershoek © Instagram

Sommige BN’ers zien echt óveral een verdienmodel in. Waar de meeste mensen oude kledingstukken doneren aan bijvoorbeeld het Leger des Heils, proberen steeds meer sterren daar bijvoorbeeld een slaatje uit te slaan. Die zetten hun oude jurkjes, mutsjes en stringetjes op de kledingmarktplaats Vinted, zodat ze er nog een beetje op kunnen cashen.

Klein bedrag

De influencende vriendin van Tim Hofman, Lize Korpershoek, maakt het nu wel héél bont. Zij probeert geld te vangen voor de enorme barrel die voor haar deur staat. Het betreft een Daihatsu Cuore uit 2004, toen de iPhone nog niet eens bestond. Er is echt van álles mis met dat wagentje, repareren gaat veel geld kosten en nu wil ze er snel van af.

Lize wil niet alleen onder de kosten uitkomen, maar ook nog een beetje verdienen aan haar barrel. “Ik ga afscheid nemen van de Babe (ze heeft haar auto een naam gegeven, red.). Haar APK-datum is aankomende vrijdag. Op zoek naar iemand die haar voor een klein bedrag wil overnemen”, schrijft ze in haar Instagram-stories.

Goed doel

Kunnen Lize en Tim met z’n tweeën niet gewoon een goed doel uitzoeken om deze auto aan te schenken? Of aan iemand die het hard nodig heeft, en dat ze dan ook vast de reparatiekosten betalen met z’n tweeën? Nee, geld willen ze hebben.

Lize wijst de eventuele koper er alvast fijntjes op wat er allemaal moet gebeuren aan de auto en er kómt maar geen einde aan die waslijst. De koplamp zit los, de ashoes lekt, de remblokken zijn niet meer in orde, de carterpan is doorgeroest, de uitlaat is slecht en gá zo maar door. Eén keer tegen een amsterdammertje aanrijden en je ligt op de ic…

850 euro

Wat moet het kosten om die rammelbak op te knappen? “Dit zijn de dingen die er aangedaan moeten worden”, schrijft Lize bij haar waslijst. “Dat kwam volgens mijn garage uit op ongeveer 850 euro. (…) En na de APK moeten er ook wat andere dingen aan gebeuren op korte termijn. Ik denk dat er nog wel een paar honderd bovenop komt.”

Valt het aantal kilometers een beetje mee? Er staat 165.000 (!) kilometer op de teller. “Verder zitten er wat beschadigingen op!”, zegt Lize. En wat moet de eventuele koper naast die 850 euro nog meer lappen? Dat is onduidelijk. Lize is uit op een biedingsstrijd.

Biedingsstrijd

Lize wil dat de mensen gaan bieden vanaf 250 euro. “Met een klein bedrag bedoel ik klein. Dus bieden vanaf 250 euro bijvoorbeeld helemaal top. Maar dan moeten er dus nog wel allemaal dingen aan gebeuren!!!”

De mensen moeten wel een beetje opschieten, want Lize heeft haast. “Ophalen voor vrijdag vanwege APK.”

Ophalen mét een goedgevulde envelop natuurlijk. Dan kunnen Lize en Tim in het weekend weer lekker uit eten…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vriendin Tim Hofman wil biedingsstrijd voor autootje dat half uit elkaar valt. Ordinair?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen