Johan Derksen reageert op sneer Gordon: ‘Dit heb ik nóóit gezegd’

Johan Derksen reageert op de keiharde uithaal van Gordon aan zijn adres. “Ik heb nooit gezegd dat hij niet kan zingen. Hij heeft best aardige plaatjes gemaakt, maar hij is volledig de weg kwijt.”

Gordon en Johan Derksen © RTL, SBS

Gordon stelt dat een eventuele terugkeer op het podium geen optie is, omdat hij dan afgekraakt wordt door mensen als Angela de Jong en Johan Derksen. “Volgens Johan Derksen kan ik niks. Kan ik niet zingen. Dat is iemand die elke avond een miljoen mensen aan de buis gekluisterd krijgt en een platform heeft. Daar kun je bijna niet tegenop, joh.”

De weg kwijt

Wat een onzin, reageert Johan nu. Hij zegt in de Vandaag Inside van gisterenavond: “Ik heb nooit gezegd dat hij niet kan zingen, want hij heeft best aardige plaatjes gemaakt, maar hij is volledig de weg kwijt. Het is een ongeleid projectiel die gewoon veel te veel aandacht krijgt voor zijn waanzinnige gedrag.”

Tafelgast Valentijn Driessen: “Denk je nou niet dat het bewust is, dat gedrag van hem? Dat het gewoon een verdienmodel is van die man?”

Johan: “Nee, borderliners reageren zo, hè?”

Heel erg zielig

Studiogast Ben van der Burg leeft mee met Gordon. “Ik zie die koppen dan voorbijkomen en ik vind het voornamelijk zielig. Het lijkt allemaal wat instabiel en labiel. Dat instabiele is natuurlijk zielig voor hem. Ja, rot.”

Wilfred Genee: “Maar hij kiest wel duidelijk de publiciteit voor zichzelf, hè? Je kunt ook denken: ik laat het aan me voorbijgaan.”

Ben: “Dat zit waarschijnlijk niet in zijn hoofd, dat hij dat kan.”

Wilfred: “Ja, maar dan krijg je ook reacties.”

Onbelangrijk

Ben begrijpt niet waarom Gordon zich niet gewoon gedeisd houdt. “Verstandige mensen denken: terugtrekken in Dubai, blijf daar lekker in de rust. Dat zou je denken. Maar dat kan hij niet.”

Johan denkt dat niemand hem zou missen. “Hij is totaal onbelangrijk voor de hele samenleving.”

Muzikale comeback

Overigens stelt Evert Santegoeds dat Gordon op dit moment werkt aan een muzikale comeback. “Ik geloof niet dat het heel lang stil blijft rond Gordon, want ik hoor uit het muziekwereldje geluiden dat hij toch weer wil gaan zingen. Ja, hij moet wat. Zijn tv-carrière stopt en dan denk ik dat hij de draad wil oppakken op waar hij ooit mee begonnen is.”

Hij vervolgt in de podcast Strikt Privé: “Je zou het bijna vergeten, maar dat is zingen. Er worden gesprekken gevoerd met de platenmaatschappij, begrijp ik. Dus, nou. Wie weet waar dat weer toe gaat leiden na het grote afscheid in het Concertgebouw.”

Goede zanger

Presentator Jordi Versteegden: “Maar raad jij het platenmaatschappijen aan om hem op dit moment te gaan betrekken?”

Evert: “Hij is één van de beste zangers van Nederland, laten we dat niet vergeten. En als zijn stem een beetje rust gekregen heeft de afgelopen jaren en hij kan nog steeds zingen… Dat is gewoon witte soul wat hij maakt. Prachtig, vind ik. Een uitstekende zanger. Dus het is jammer dat hij dat ooit heeft laten versloffen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon werkt volgens Evert aan muzikale comeback. Wie krijgt de zalen straks voller?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen