Carlo en Irene terug als tv-duo? ‘We willen terug op dít tijdstip’

Waar Carlo Boszhard nog altijd een A-ster is, zakt Irene Moors steeds verder weg in het sterrenalfabet. Toch staat hij er nog steeds voor open om weer een show met haar te maken. “Op dít tijdstip.”

Carlo Boszhard en Irene Moors © RTL

Het was vijftien jaar lang een groot succes op de zondagmiddag van RTL 4: de talkshow van Carlo Boszhard en Irene Moors. Plotseling was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Ze verliet Carlo, stapte over naar SBS 6 en daar kon ze na een paar jaar vol flops haar spullen pakken. Tegenwoordig ramt ze in tv-shows op sjoelbakken en speelt ze in loterijreclames.

Terug op zondag?

Carlo staat er voor open om Irene weer uit het dal te trekken en hun tv-duoschap nieuw leven in te blazen. “Heel veel mensen zeggen nu ook weer: ‘Ga samen die zondagmiddag doen.’ Maar ik weet niet hoe jij erover nadenkt. Ik denk niet dat er publiek voor is. Wel? Moeten we het weer doen?”, zegt hij in de online rubriek Terug Naar Toen.

Daarop zegt Irene: “We zijn ook wel op het hoogtepunt gestopt met dit programma, omdat er heel veel concurrentie kwam. De streamingdiensten werden populairder, sport was er. Er was áltijd Olympische Spelen in mijn beleving. Dat was niet zo, maar het leek zo. Nee, er is gewoon genoeg alternatief op de zondag. Nee, ik geloof niet dat het nu nog zou werken.”

Vrijdagavond?

Op welk moment ziet Irene, die kennelijk nog steeds noten op haar zang heeft, het wél zitten? Carlo: “Zondagavond? Vrijdagavond?”

Irene: “Ja, vrijdagavond. Of zondagochtend. Vind ik ook leuk.”

Carlo: “Zondagochtend zou ik ook leuk vinden.”

Irene: “Maar zondagmiddag is te druk.”

‘Ik mis Irene!’

Carlo heeft dat tv-duoschap met Irene toch helemaal niet meer nodig? “Ik mis Irene natuurlijk altijd. Het is met Irene altijd leuker, dus ja, ik zou het leuk vinden om samen met Irene wat te gaan doen. Maar we hebben een leuk plan. Daarover binnenkort meer.”

Irene: “Ga je dat nou weer roepen?! Ik mis wel de zondagmiddagsfeer. Het was ook een andere tijd. Omdat het toen zo leuk was, laat het dan in iedereens hoofd ook zo mooi blijven.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen