Yesim Candan gesloopt in Vandaag Inside: ‘Komt zij uit Duckstad?!’

Yesim Candan is gisterenavond flink te grazen genomen in Vandaag Inside. De mannen van VI vinden dat ze totaal geen kwaliteiten heeft. “Komt die vrouw trouwens uit Duckstad ofzo?!”

Johan Derksen en Yesim Candan © SBS 6

Een beetje desperaat is het wel: gasten van Vandaag Inside die niet worden teruggevraagd en vervolgens in de media gaan bedelen om een comeback. Na Stella Bergsma is nu ook Yesim Candan aan de beurt. Deze mevrouw, bekend als beste vriendin van Ferry Doedens en als columniste op de RTL Nieuws-site, wil graag terug in VI.

Flauwekul

Yesim riep deze week op televisie dat ze de mannen van VI maar laf vindt. “Als ze échte ballen hadden gehad, dan hadden ze gezegd: ‘Oké, we nodigen haar nog een keer uit, want we houden van vrouwen met een ongezouten mening.’”

Wat een flauwekul, reageert Johan Derksen in de Vandaag Inside van gisterenavond. “Ik kan heel duidelijk zijn. Ik las dat ze ons slappe zakken vindt, we hadden geen ballen…”

Studiogast Gerard Joling: “Wat doet die vrouw? Wat doet zij?!”

Johan: “Dat weet niemand.”

Wartaal

Ze is gewoon niet goed genoeg, aldus Johan. “Ik kan stellen dat wij drieën het nooit ergens over eens zijn. Over één ding waren we het alle drie eens: deze mevrouw heeft hier twee avonden gezeten, die heeft alleen maar wartaal uitgeslagen en wilde de aandacht naar zich toe trekken, want de show draaide om haar.”

Hij vervolgt: “Dat mens zit er niet meer omdat ze er helemaal niets van kan. Ze kan wel zeggen: ‘Ze hebben geen ballen’, maar nee: ze zit hier niet meer omdat ze totaal geen kwaliteiten heeft om hier te zitten.”

Donald Duck

Gerard Joling vindt vooral de lippen van Yesim in het oog springen. “Maar is zij familie van Donald Duck? Ze heeft van die opgespoten lippen.”

Wilfred Genee: “Nee, die komt uit Amsterdam. Ze noemen dat ook Duckstad, want al die vrouwen spuiten hun lippen op daar.”

Gerard: “Maar het lijkt op een gegeven moment allemaal hetzelfde en weet je wat het is? Het is altijd onnatuurlijk.”

Opgespoten lippen

Johan: “Ik ben het wel met jou eens. Ik heb nog nooit een vrouw gezien die er mooier van werd als ze die lippen liet doen.”

Gerard: “Nee, dat komt ook… Als je in de spiegel kijkt, denk je: wat mooi. Maar als je het van de zijkant ziet, dan zijn het van die eendenbekken allemaal. Daar moet je zó voorzichtig mee zijn.”

Overigens wisten de heren niet meer precies de naam van Yesim. “Hoe heet ze ook alweer?”, aldus Wilfred.

Tafelgast Job Knoester: “Canadan?”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen