Yesim Candan vindt dat VI-trio geen ballen heeft: ‘Vraag mij terug!’

Yesim Candan vindt dat de mannen van Vandaag Inside geen ballen hebben, omdat zij als vrouw met een andere mening niet meer wordt uitgenodigd. “Ik heb ook een ongezouten mening!”

Yesim Candan © HLF8

Ze is twee keer te gast geweest aan de bar van Vandaag Inside: columniste Yesim Candan, de boezemvriendin van Ferry Doedens die al na één optreden uit De Slimste Mens vloog. Eén keer zat ze er om te praten over d*ckpics, later was ze te gast in de beruchte kaarsuitzending. Daar kreeg ze het aan de stok met Johan Derksen.

Ongezouten mening

Na die uitzending is Yesim nooit meer welkom geweest aan de bar van VI. En ze heeft een beetje wat Stella Bergsma ook heeft: dat kan ze maar niet loslaten. Ze sprak er in december al haar ergernis over uit en nu klaagt Yesim wéér over het feit dat ze nooit meer mag aanschuiven.

Yesim vertelt in HLF8: “Wat ik eigenlijk vind is… Zij zijn van de ongezouten mening. Ik ook. Wat ik wel gewoon jammer vind is: het is niet zo dat alleen zij een ongezouten mening mogen hebben. Ik heb ook een ongezouten mening. Het zou ook tof zijn als ze hadden gezegd: ‘Oké, inderdaad, we zijn het niet met haar eens, maar tof dat ze daar zit.’”

Ballen

Het zou Yesim goed doen als ze weer eens wordt gevraagd. “Zeker, natuurlijk. Ik durf dat wel.”

Denkt ze dat ze kans maakt? “Nee! Kijk, als ze échte ballen hadden gehad, dan hadden ze gezegd: ‘Oké, we nodigen haar nog een keer uit, want we houden van vrouwen met een ongezouten mening.’”

Het zou de mannen sieren, vindt Yesim. “Ik vind het ook een supergoed programma. Ik vind het leuk. Dat vind ik echt.”

‘Beste tafelheer!’

Filemon Wesselink denkt dat Yesim het niet zo persoonlijk moet nemen. Zelf was hij jarenlang te zien als tafelheer in DWDD, totdat hij er opeens uit lag. “Dat is heel vaak bij talkshows. Ik was een tijdje tafelheer bij De Wereld Draait Door en toen zei Matthijs op een dag van: ‘Jij bent de beste tafelheer ook.’ Vervolgens heeft hij nooit meer iets van zich laten horen.”

Hij vervolgt: “Ik vind dat ook helemaal niet erg. Je weet gewoon met zo’n programma: zij moeten vooral stralen en als er iemand zit die dat faciliteert, dan vinden ze het prima. En als je in de weg gaat zitten, ben je ook zo weer weg.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yesim Candan terug in Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen