Rutger Castricum acht dames-VI kansloos: ‘Drie humorloze wijven’

Rutger Castricum ziet helemaal niets in het plan van Yesim Candan voor een vrouwelijke tegenhanger van Vandaag Inside. “Je hebt na een lange werkdag toch geen zin in die humorloze wijven?”

Rutger Castricum © SBS 6

Yesim Candan en Stella Bergsma zijn dermate gepikeerd dat ze niet meer welkom zijn bij Vandaag Inside, dat ze nu openlijk op Twitter fantaseren over een vrouwelijke variant van het programma. Zijn er dan wel bekende vrouwen beschikbaar die de juiste humoristische noot raken? Ja, zegt Yesim. “Soundos El Ahmadi vind ik grappig.”

‘Doe het niet, John!’

Presentator Wilfred Genee stipte haar plan gisterenavond aan in Vandaag Inside. “Hé, die Yesim Candan wil nu een eigen programma gaan maken nu ze hier niet meer welkom is.”

Johan Derksen daarop stellig: “Dat moet ze doen, maar ik adviseer John de Mol: niet bij Talpa.”

Wilfred: “Ze hebben het al een keer geprobeerd natuurlijk met Ladies Night, hè? En Stella Bergsma heeft al geroepen: ‘Ik doe mee!’”

Johan: “Ja, ja, natuurlijk, die doet overal aan mee.”

Humorloze wijven

Wilfred: “Zie je het zitten, Rutger?”

Tafelgast Rutger Castricum daarop onomwonden: “Nou, ik vraag me vooral af of je, als je een lange werkdag hebt gehad, zin hebt in drie van die humorloze wijven die heel verongelijkt gaan zitten zijn, want dat is toch wel wat het is. Wie is die derde ook alweer? Er waren er drie toch? Ze waren met z’n drieën.”

René van der Gijp: “Die cabaretière.”

‘Bij de EO!’

Wilfred: “O, Soundos El Ahmadi.”

René: “O, Soundos, ja.”

Rutger: “Nou ja, god, ja…”

Wilfred: “Misschien is er een doelgroep voor.”

Johan: “Laat ze het maar bij de EO proberen, zou ik zeggen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen