Speculaties over breuk Aaf en Marc-Marie: ‘Was ze hem zat?’

Het plotseling uit elkaar vallen van het podcastduo Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius leidt tot speculaties. Is hier meer aan de hand? “Misschien was ze zijn dominantie zat.”

Marc-Marie Huijbregts, Tim den Besten en Aaf Brandt Corstius © RTL

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius hebben compleet onverwacht afscheid genomen als podcastduo. Hun fans wisten niet wat ze hoorden in de aflevering van gisteren: de twee stoppen er per direct mee vanwege een ‘Nick & Simon-achtig verhaal’. “Op een gegeven moment denk je: wat is er nog meer in de wereld?”

Stront aan knikker?

Waar Marc-Marie gewoon doorgaat met de podcast, maar dan met Isa Hoes tegenover zich, krijgt Aaf een nieuwe podcast met Lies Visschedijk. Ze staan in de laatste aflevering nauwelijks stil bij het uiteenvallen van hun duo. Hebben ze, net als vorig jaar zomer, ergens bonje over gekregen? Of liggen hun persoonlijkheden toch te ver uit elkaar?

VPRO-ster Tim den Besten spreekt het vermoeden uit dat er stront aan de knikker is. “Volgens mij hadden ze eigenlijk geen zin meer om de laatste aflevering te maken, echt liefdeloos en afgeraffeld. Sad. Marc-Marie gaat verder met Isa Hoes? Weet iemand van mijn spionnen wat er aan de hand is? Er zit een luchtje aan”, schrijft hij op Insta.

Spionnen van Tim

De spionnen van Tim denken ook dat er meer speelt. “Haha zo pijnlijk met video erbij!! Is echt iets ergs gebeurd”, zegt de een. En de ander: “Vond het ook zo awkward. Heel benieuwd naar de juice.”

Het is ‘zo raar’, vervolgt Tim. Een spion daarop: “Ja. Ook ’tijd voor wat nieuws’, en dan gewoon doorgaan met hetzelfde.”

Weer een andere volger: “Ze praten met elkaar alsof ze net hele erge ruzie hebben gehad en toen plots de uitzending in moesten. Ik voel alleen maar heeeele erge spanning. En kou. Heeel koud.”

Dominantie

Tim sluit niet uit dat de dominantie van Marc-Marie hier iets mee te maken heeft. “Wat me altijd al opviel is dat Marc-Marie beetje dominant is en vooral zelf wil praten en niet echt luistert naar Aaf. Aaf zegt soms de grappigste dingen en daar reageert hij dan helemaal niet op. Misschien dat Aaf dacht: tot hier en niet verder?”

Hun laatste podcast is gewoon superongemakkelijk, besluit Tim. “Ik vraag me zo af of ze dan dachten: we doen gewoon nog een keer de podcast als altijd, niemand zal iets merken en dan is dat gewoon de laatste en niemand zal daar verder vragen over stellen.”

Speculaties

Ook op Twitter zijn er speculaties over het uiteenvallen van Marc-Marie en Aaf:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen