Sylvie Meis neemt afscheid van hoogtijdagen: ‘Ze is beetje passé’

Het lijkt erop dat de hoogtijdagen van Sylvie Meis écht voorbij zijn nu haar tv-carrière definitief op een dood spoor is beland, aldus Privé-baas Evert Santegoeds. “Het is wel anders dan vroeger.”

Sylvie Meis © YouTube

Sylvie Meis was jarenlang een grote tv-ster in Duitsland, maar tegenwoordig zien we haar alleen nog maar als een soort overjarige influencer in de weer met nagellak en mascara. “Ze is niet meer op tv en een tv-show was natuurlijk wel het uithangbord voor alles wat ze verder doet. Van alle reclame-activiteiten die ze heeft.”

In het slop

Aan het woord is Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van weekblad Privé. Hij vertelt in zijn rubriek Strikt Privé dat dat uithangbord er nu niet meer is. “Haar tv-carrière zit al een paar jaar in het slop. Ze is teruggekomen bij Das Supertalent, maar die comeback heeft maar één jaar geduurd, terwijl iedereen er heel veel van voorgesteld had.”

Hij vervolgt: “Daarna heeft ze een soort realityprogramma gedaan: Love Island. Dat was ook niet een heel groot succes. Wat dat betreft zit haar carrière behoorlijk in het slop.”

Geen Sylvie-tv

Dat er nu geen Sylvie-tv meer is, is een hard gelag voor haar, aldus Evert. “Af en toe Sylvie op tv is natuurlijk wel belangrijk als je zo’n uithangbord bent voor heel veel merken en je je laat betalen door hair-exensionbedrijven en dat soort dingen. Dan is het zinvol dat je op tv bent. Als je dat niet bent, dan verdwijn je regelmatig in het slop.”

Ze heeft nu toch een rijke vent aan de haak geslagen? Ja, maar dat helpt volgens Evert allemaal niet. “Ze wonen niet samen en hebben ook geen financiële huishouding samen.”

12 duizend euro

Het is overigens niet zo dat Sylvie op het randje van een faillissement zit, aldus Evert. “Je hoeft met Sylvie geen medelijden te hebben, hoor. Ze betaalt 12 duizend euro voor haar huis in Hamburg elke maand, dus zolang ze dat nog kan blijven betalen gaat het kennelijk wel goed en rinkelt de kassa wel.”

“Maar ja, het is wel anders dan vroeger, toen het van alle kanten binnenkwam bijna.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden als Sylvie Meis amusement gaat presenteren op RTL 4?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen