René le Blanc hopeloos, belt Privé omdat niemand hem uitnodigt

René le Blanc baalt er ontzettend van dat zijn carrière maar niet van de grond komt. De zanger wil vaker op rode lopers paraderen en heeft daarom advies gevraagd aan een journalist van Privé.

René le Blanc © Shownieuws

Het is voor André Hazes jr. hét bewijs dat hij er goed aan heeft gedaan om zijn ietwat bejaarde muzikale team in te ruilen voor nieuw bloed. Dat muzikale team heeft nu namelijk de overstap gemaakt naar René le Blanc, wat toch een soort kermisartiest is. Het is echter de bedoeling om van hem een hele grote te maken.

René op rode loper

Vooralsnog wil het maar niet lukken met René en dat steekt hem. “Er is iets heel raars”, onthult Privé-sterjournalist Jan Uriot in zijn rubriek Wat Vindt Jan. “Hij belde mij twee weken geleden op en toen zei hij van: ‘Hoe kom ik op de rode loper?’ Ik zeg: ‘Nou, gewoon eroverheen.’ Nee, dat bedoelde hij niet. Hij wordt nergens voor uitgenodigd.”

René belt dus met de Privé in een poging om vaker op rode lopers te belanden. “Ja. Hij zegt: ‘Wie moet ik daarvoor bellen?’ Toen heb ik hem een aantal mensen doorgegeven die hij kan bellen als je inderdaad bij premières aanwezig wil zijn, dus die gaan we ook nog heel veelvuldig dit jaar op rode lopers zien.”

Weinig vertrouwen

Of het echt gaat lukken met René en zijn nieuwe muzikale team is volgens Jan nog maar de vraag. “Er is iets raars mee, want dat team is gewend om in het Nederlands te schrijven, maar René wil nooit meer in het Nederlands zingen, maar in het Engels en Duits. Hij wil een wereldtournee gaan maken.”

Huh? “Hij wil beginnen in de Duitstalige landen met een vertaling van If I Tell You. Hij wil internationaal ermee, maar ik zie dat met het team nog niet zo zitten, want dat zijn Nederlandstalige schrijvers.”

Wereldtournee

Collega Wilson Boldewijn vindt het lachwekkend. “Hij wil wel een wereldtournee doen, maar in Nederland moet hij nog op de rode loper komen.”

Dat lijkt op 5 maart te gaan gebeuren, want het is René gelukt om een uitnodiging te krijgen voor de première van Les Misérables. Wilson tegen Jan: “Als we de foto’s zien dan weten we dat jij de geestelijk vader daarvan bent.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

René le Blanc: credible artiest of kermisattractie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen