Samantha Steenwijk verbijstert: ‘Relatiebreuk is gewoon pr-stunt!’

Samantha Steenwijk zorgt voor regelrechte verbijstering bij Yvonne Coldeweijer. Het bericht waarmee de zangeres een relatiebreuk veinst is een pr-stunt, aldus de juicekoningin. “Ongelooflijk.”

Samantha Steenwijk © RTL

Behoorlijk verbijsterend: de vrouw die continu met walging spreekt over de juicekanalen, zoekt nu zélf keihard aandacht met juice. Samantha Steenwijk heeft met een bericht op Instagram geveinsd dat haar relatie met Daisy voorbij is vanwege vreemdgaan. Het komt niet uit de lucht gevallen, omdat deze dame al vaker is vreemdgegaan.

Aandachtstrutje

Samantha dwarsboomt media die hoor en wederhoor willen plegen. Zo klagen de medewerkers van Shownieuws erover dat de zangeres voor het eerst de hele dag haar telefoon niet heeft opgenomen. Dat is gek, want normaal gesproken zit Samantha al in de auto als ze een belletje krijgt uit Hilversum.

Nu komt volgens Yvonne Coldeweijer de aap uit de mouw. “Ze zijn helemaal niet uit elkaar. Vrijdag komt d’r nieuwe single uit. Wat een aandachtstrutje ben je ook, hè?”

Kritiek op juice

Yvonne vindt dit wel héél erg triest. “Kun je alleen aandacht krijgen voor je muziek als je hint op een break-up omdat je partner is vreemdgegaan? Omdat dat nogal geloofwaardig is natuurlijk. 😂”

Ze vervolgt: “Alleen maar kritiek op de juice en zelfs een rechtszaak aanspannen, maar wel de juice over je relatie willen gebruiken ter promotie van je single hahaha. Nou, fijn dat jullie nog samen zijn. Op naar een nummer-1-hit. 😂 BN’ers joh, echt… 🤦‍♀️.”

Samantha zwijgt

Samantha blijft, kennelijk in een jacht op zoveel mogelijk aandacht, zwijgen. Eén ding is zeker: als dit inderdaad een publiciteitsstunt is, dan ligt haar geloofwaardigheid voorgoed in de greppel.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Samantha Steenwijk nu ooit nog kan klagen over juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen