Samantha Steenwijk wekt ergernis met relatiebreuk: ‘Speurtocht!’

Samantha Steenwijk zorgt voor flink wat ergernis met de cryptische post waarmee ze haar relatiebreuk bekend lijkt te maken. “Ze heeft er gewoon een soort speurtocht van gemaakt!”

Daisy en Samantha Steenwijk © SBS 6

We weten het sinds september allemaal: Samantha Steenwijk is in het verleden een keertje genadeloos bedrogen door haar vrouw Daisy. Het werd destijds door Yvonne Coldeweijer onthuld en door de zangeres bevestigd: “Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd.”

Samantha is het zat

Nog geen halfjaar later lijkt het erop dat Daisy haar, ehhh… doos wéér achterna is gelopen. Samantha maakt op een typische BN’er-manier (de sterren kunnen nooit een keer normaal rechttoe-rechtaan communiceren) bekend dat de twee uit elkaar zijn. Althans, daar lijkt het op.

Samantha deelt namelijk een cryptische story op Instagram: “Ik heb dit vaker meegemaakt. Ben het zat om nog te gissen. Ik ben niet eens meer kwaad. Ik kies nu voor mezelf. En ik kom hier sterker uit. Er is niks meer wat je zeggen kan. 💔”

‘Weg met Daisy!’

Het klinkt als een van haar doorsnee smartlappen, maar hier is toch echt meer aan de hand. Gelukkig is er Yvonne Coldeweijer om een en ander te duiden: “Heel goed Samant! Als je partner ooit is vreemdgegaan kun je de klok erop gelijk zetten dat ze het in de toekomst weer zullen doen. People never do things just once. Weg met die meid.”

Het is natuurlijk ontzettend vervelend dat Samantha zich nota bene op Valentijnsdag genoodzaakt zag om dit naar buiten te brengen, maar betreft het nou écht een relatiebreuk? Daar wil ze dan weer niet op reageren.

Onbereikbaar

Juist de onbereikbaarheid van Samantha leidt tot wrevel bij de sterren van Shownieuws. Bart Ettekoven zegt: “Tot ieders verbazing postte Samantha Steenwijk een best wel cryptische omschrijving op haar Instagram-pagina. Ze klinkt vastbesloten. Het duidt erop dat haar zestien jaar lange relatie uit is met Daisy. Er zat al eerder een kink in de kabel.”

Collega Evert Santegoeds: “Je post dit en dan hou je je de hele dag onbereikbaar voor alles en iedereen?”

Bart: “Totaal onbereikbaar. Telefoon uit. Daisy geprobeerd, management wil er niks over zeggen. Nee, dus dat vind ik dan altijd wel dat ik denk: ja… Er had wel iets meer uitleg bij gekund. Voor hetzelfde geld gaat het over heel iemand anders.”

Speurtocht

Er is nóg een serieuze aanwijzing, aldus Bart. “Ook in haar Insta-bio staat dan een link naar het liedje ‘Als de liefde dan geen zin meer heeft’, dat is een nummer uit 2022.”

Studiogast Kalvijn cynisch: “Ze heeft er een soort speurtocht van gemaakt.”

Bart lachend: “Ja, eigenlijk wel.”

Presentatrice Tooske Ragas vat het samen: “Geen zekerheid erover dus, maar wel deze cryptische omschrijving.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Samantha Steenwijk maakt relatiebreuk bekend via cryptische post. Kinderachtig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen