Chantal Janzen krijgt hoop drek over zich heen: ‘Genoeg van haar!’

Chantal Janzen krijgt uit het niets opeens heel veel drek over zich heen. Ze wordt zowel te grazen genomen door De Telegraaf als op sociale media. “Ik heb helemaal genoeg van haar!”

Chantal Janzen © RTL

De populariteit van tv-sterren vertoont in veel gevallen golfbewegingen. Het heeft Chantal Janzen altijd behoorlijk meegezeten, maar nu het succes uitblijft begint weekblad Privé zich al af te vragen of zij het wel in zich heeft om de nieuwe tv-koningin te worden. Volgens Özcan Akyol wordt dat lastig als ze zulke bagger-tv blijft maken.

Chantal-overkill

Of al die kritiek nog niet genoeg is, wordt Chantal nu ook opeens geconfronteerd door een pittig stuk op het Wat U Zegt-onderdeel van de Telegraaf-site. ’Genoeg van Chantal, mag Linda weer op de buis?’, kopt de krant groot.

Lezer P. van Neck krijgt een groot podium van de krant om zijn ongenoegen te uiten: “Ondertussen ben ik een beetje ’Chantal Janzen-moe’. Ze is hartstikke goed hoor, in wat ze allemaal doet, maar het is nu wel een beetje overkill. Alsof er maar één iemand is die op de televisie kan komen met grotere evenementen, zoals het Songfestival.”

‘Kan niet typpen’

Chantal heeft dat prima gedaan, zegt meneer P., maar: “Het is Chantal hier en Chantal daar en nu is het wel klaar.”

Het is toch wel weer tijd voor Linda de Mol, vindt deze lezer. “Zoveel dingen zijn overgenomen door Chantal, maar niemand kan tippen aan Linda de Mol. Zij is de Mies Bouwman van nu en niemand anders. Mies was puur en dat is Linda ook en daar zijn er maar zeer weinig van, mensen voelen dat aan.”

‘Klaar met haar!’

Of dat nog niet genoeg is, gaat er nu ook een al door 50 duizend mensen gelezen tweet rond met de vraag: ‘Zijn jullie ook zo klaar met #Chantaljanzen? 🥴’

Onder de tweet, die onder anderen onder de aandacht is gebracht door Meilandjes-biograaf Jan Dijkgraaf, gaat men he-le-maal los over de presentatrice. Zo zegt Jan Ton: “Die doet alles, als het maar geld oplevert. Mensen lotjes aansmeren en er is er maar een die er altijd rijker van wordt. Zij uit Tegelen. Bah.”

En Frans: “Ik ben helemaal klaar met deze tante. Het is voor mij een Judas, door Jinek ingehuurd om mevr. Meiland te naaien in een uitzending. Aandachtstrekster pur sang.”

‘Ze is te mooi!’

Gelukkig krijgt Chantal ook veel bijval onder de vraag of men klaar met haar is. “Nee, onmogelijk is ze te mooi voor 😀”, zegt Timo.

Arthur: “Ik heb afgelopen weekend zo’n familieshow gezien die zij presenteert, ik vond het echt grappig. Lekker makkelijke tv. Maar ik ben dan ook wel heel oud hè.”

En Patricia: “Nee, vind nog steeds dat zij het leuk doet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de kritiek op Chantal Janzen terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen