Linda de Mol stelt slachtoffers The Voice teleur: ‘Veel onbegrip’

Linda de Mol zorgt bij de slachtoffers van The Voice of Holland voor veel onbegrip met haar ogenschijnlijke besluit om weer terug te keren in de armen van Jeroen Rietbergen. “Maar ze bepaalt zelf.”

Jeroen Rietbergen, Linda de Mol en Sébas Diekstra © RTL

Ze zijn met z’n tweeën pontificaal op het beroemdste terras van Parijs gaan zitten: Jeroen Rietbergen en Linda de Mol. En dan wéét je natuurlijk dat er een foto volgt. Een grotere middelvinger kan de gevallen tv-koningin bijna niet opsteken naar de slachtoffers van The Voice of Holland. Althans, dat is hoe zij het volgens advocaat Sébas Diekstra zélf voelen.

Veel onbegrip

Sébas en zijn cliënten hebben natuurlijk ook de foto gezien waarop Linda weer zij aan zij zit met Jeroen, die zich als bandleider van The Voice grensoverschrijdend heeft gedragen. “Afgelopen weekeinde ontving ik meerdere appberichten over het feit dat de twee samen in Parijs gespot zouden zijn”, zegt hij tegen RTL Boulevard.

De advocaat vervolgt: “De verschillende cliënten vinden dat Linda de Mol natuurlijk zelf mag bepalen met wie zij haar leven invult, maar begrijpen doen zij het echt niet.”

‘Boeit Linda niet’

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden denkt dat het Linda niet zoveel boeit wat de Voice-slachtoffers vinden. “Ik vraag me ook heel erg af hoe de slachtoffers er dan naar kijken die aangifte hebben gedaan tegen Jeroen. Niet dat Linda zich daardoor hoeft te laten leiden, maar het is natuurlijk wel iets dat meteen bij mij op komt”, zegt hij.

Hij vervolgt: “Houdt ze daar rekening mee? Eerlijk gezegd denk ik het niet. Ik heb vandaag nog eens de columns gelezen die ze in de afgelopen periode heeft geschreven voor haar blad LINDA. en daarin zegt ze ook: ‘2023 wordt het jaar waarin ik ga uitzoeken wat mij echt gelukkig maakt.’ Misschien is dat toch wel de liefde voor Jeroen.”

Middelvinger

Linda wordt op sociale media flink onder vuur genomen voor het in genade nemen van Jeroen. “Dussss, Linda de Mol is in Parijs gespot met haar vunzige ex … Eerst wil ze via haar platforms medelijden voor haar eigen, zielige persoontje en nu steekt ze een dikke middelvinger op naar Jeroens slachtoffers 😐”, zegt Lotte.

Roderik: “Die Linda de Mol heeft ook geen enkel fatsoen of empathie. Wat denkt zij van Jeroens slachtoffers?”

En weer een ander: “Dit geeft aan hoe de familie De Mol een dikke middelvinger maakt naar de rest van Nederland en vooral de slachtoffers.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat slachtoffers van The Voice teleurgesteld zijn in Linda de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen