Gerald Roethof afgekraakt als gast Vandaag Inside: ‘Geen chemie’

Het lijkt erop dat Gerald Roethof niet hoeft te rekenen op een tweede uitnodiging van Vandaag Inside. “Je moet denk ik om goed te vallen ook de juiste chemie hebben en dat mist bij hem.”

Gerald Roethof © SBS 6

De mannen van Vandaag Inside zijn aan het experimenteren met nieuwe tafelgasten. Om die reden zat vorige week de weinig geliefde advocaat Gerald Roethof aan tafel. Zijn optreden werd gisterenavond live op televisie geëvalueerd door de VI-mannen. “Hoe vond je je collega Roethof vorige week?”, vraagt gastheer Wilfred Genee aan Job Knoester.

Geen chemie

Job is niet zo enthousiast over zijn collega-advocaat. “Ja, dat is natuurlijk een vervelende vraag. Of ik ben sociaal wenselijk en als ik kritisch ben, dan zeg je: je zit over een concurrent te spreken. Laat ik het zo zeggen: hij heeft altijd een goed pak, hij is natuurlijk welbespraakt”, luidt zijn aanloop.

Máár, zo vervolgt Job: “Ik denk dat als je hier aan tafel zit, je een paar dingen moet hebben: het welbespraakte moet je hebben, je moet snel zijn, je moet ad rem zijn. Dat heeft hij allemaal, alleen je moet denk ik om goed te vallen ook de juiste chemie hebben.”

‘Je hebt gelijk’

Wilfred sarcastisch: “En die heb jij wel en die heeft hij niet, zeg je.”

Job merkt dat Wilfred erom moet gniffelen. “Dat denk ik inderdaad. En dat komt omdat ik denk ik meer in de voetbalwereld zit. Ja, jij zit te lachen.”

Wilfred: “Ja, ik vind het wel leuk dat je dat van jezelf zegt.”

Rare mannen

Johan Derksen blijkt ook niet zo enthousiast over Gerald: “Nee, maar hij heeft echt gelijk. We hebben hier wel eens mensen wat goede gasten zijn en dan loopt het voor geen meter.”

Job: “Ik denk in dit programma, want jullie zijn toch drie rare mannen, dat je daar tegen moet kunnen en de chemie moet hebben.”

Gasten afkraken

Het gebeurt regelmatig dat nieuwe gasten van Vandaag Inside na hun optreden worden afgekraakt. Zo willen de heren onder anderen Rob Kemps niet meer aan tafel hebben. “Hij is te aardig. Mister Correct”, zei Johan eerder.

Andere BN’ers die niet meer welkom zijn, zijn bijvoorbeeld Steven van Brunswijk en Britt Dekker. “Als Rob hier gaat zitten, dan verlangen we ook dat hij meedoet. Dat geldt voor hem en dat geldt ook voor dat meisje. Het was allebei niks.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen