Glennis Grace begaat enorme blunder: ‘Paparazzi staan al klaar!’

Glennis Grace begaat een blunder. Ze zegt geen ‘pottenkijkers’ te willen bij haar taakstraf, maar heeft wel de locatie bekendgemaakt waar ze die gaat uitvoeren. “Dat kun je dan beter niet doen.”

Glennis Grace © RTL

Jumbo-vandaal Glennis Grace staat op het punt om aan haar tweehonderd uur durende taakstraf te beginnen. De zangeres heeft nu aan Shownieuws laten weten dat ze aan de slag gaat bij het verzorgingstehuis waarin haar vader is komen te overlijden. Ze houdt geheim wanneer ze daar precies begint, omdat ze geen ‘pottenkijkers’ wil.

Paparazzi

Dan is het volgens Privé-baas Evert Santegoeds niet erg handig om te onthullen waar je die taakstraf gaat vervullen. “Het is wel te achterhalen waar dat was, dus als je die 200 uur vijf weken lang in alle rust wil doen, dan kun je beter niet zeggen waar je dat gaat doen, maar ze heeft besloten om het wel bekend te maken.”

Oftewel: Evert heeft zijn paparazzi al in de startblokken staan. “Ik wens haar veel succes, want het staat op het punt van beginnen, heb ik begrepen”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Oma’s en opa’s

RTL Boulevard-ster Daan Nieber denkt dat de bejaarden zich maar beter kunnen verstoppen. “Na Jumbo-medewerkers moeten nu ook opa’s en oma’s dekking zoeken voor Glennis Grace, want die zal haar taakstraf namelijk uitvoeren in het verzorgingstehuis waar haar vader tot zijn overlijden woonde”, zegt hij in de showrubriek.

Hij vraagt zich af of dit wel een handige locatie is om Glennis neer te zetten. “Ja, Rob, er is een tekort in de ouderenzorg en Glennis gaat daar werken. Is dit goed?”

Dubieus

Showdeskundige Rob Goossens daarop: “Nou ja, als ik de verhalen hoor van mensen die in de zorg werken, dan zal ze flink de handen uit de mouwen moeten steken. Dat lijkt me goed. Ik hoop dat ze een beetje haar best doet.”

Misdaadjournalist Jermaine Ellenkamp: “Maar toch denk ik dan: als je zo’n taakstraf zelf mag kiezen… Het is wel een straf en nu voelt het toch een beetje alsof ze zelf een plek mag kiezen waar ze zich dan fijn bij voelt. Ik vind het dan toch een beetje dubieus dat je het zelf mag kiezen, maar het is wel gebruikelijk.”

Hard werken

Daan: “En ze moet waarschijnlijk wel gewoon 200 uur hard werken. Laten we daar wel van uitgaan.”

Jermaine: “Laten we dat hopen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen