Caroline van der Plas vindt dat Lil Kleine te ver gaat: ‘Doe normaal!’

Caroline van der Plas vindt dat Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, veel te ver gaat met het nieuwe liedje waarin hij zijn ex-vriendin Jaimie Vaes afmaakt. “Die mensen hebben een kind, hè?”

Caroline van der Plas en Lil Kleine © SBS 6, Instagram

De manier waarop Jaimie Vaes en Jorik Scholten elkaar via de media de tent uitvechten begint bij Caroline van der Plas behoorlijk de keel uit te hangen. Jorik heeft nu als Lil Kleine een rapliedje opgenomen met collega Boef en daarin deelt hij allerlei sneren uit naar Jaimie, zoals: “Nu wil je dreigen met: je mag je zoon niet zien, maar je hebt hem ermee.”

Caroline kritisch

De populaire politica Caroline vindt het allemaal veel te ver gaan. “Weet je, die mensen hebben een kind, hè? Doe even normaal. Die zoon… Of wat is het? Een zoon of een dochtertje, dat weet ik niet. Maar ze hebben een kind. Weet je, doe normaal. Dit ga je toch niet doen? Dat je dit dan doet, wetende dat je een kind hebt die straks opgroeit. Echt bizar.”

Royaltyfan Justine Marcella haakt daarop in in de talkshow HLF8: “Het kind komt er ook echt in voor, in de tekst.”

Mond houden

Gastheer Johnny de Mol: “Hij is een artiest en heeft eigenlijk zijn mond gehouden. Is dat ook een advies dat jij zou geven als advocaat?”

Tafelgast Royce de Vries: “Nou, inderdaad. Ik denk dat zo’n liedje maken eerder commerciële afwegingen heeft dan juridische, denk ik allereerst, maar als je zo’n ruzie publiekelijk uitvecht heb je minder mogelijkheden om erover te klagen als de media het daar over hebben.”

Rolex voor mij

Justine vindt dat Jorik het ook allemaal wat zachtzinniger kan doen. “Het kan ook liever. Je had ‘Cd van jou, cd van mij’, dat zou dan nu zijn: ‘Rolex voor jou, Rolex voor mij’, geloof ik. Het is wel een lievere tekst dan de moeder van je kind aanvallen.”

Royce: “Ja natuurlijk, daar ben ik het helemaal mee eens.”

Vuile was

Caroline vindt Jorik ook te expliciet. “Echt niet normaal, maar goed: ik ben ouderwets. Hou de vuile was gewoon lekker binnen en los het samen op.”

Zelf zou ze zich nooit als hem gedragen. “Mensen mogen alles van mij weten, maar ik heb ook een eerste huwelijk gehad en dat heb ik in mijn boek beschreven. Het is een heel korte passage, maar ik ben er niet over uitgeweid, want dat gaat niemand wat aan. Daar zijn mijn kinderen bij betrokken, dat doe ik gewoon niet.”

“Maar goed”, besluit ze. “Mensen moeten zelf weten wat ze doen, maar ik sta hier wel een beetje van te kijken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen