Bibi Breijman laat dochtertje loslopen in rijdende auto: ‘Bizar!’

Bibi Breijman, de geliefde van Waylon, ligt flink onder vuur omdat ze beelden deelt waarop ze haar dochtertje (4) los laat lopen in een rijdende auto. “Zet haar alsjeblieft vast in de riem als je rijdt!”

Bibi Breijman en Waylon © Instagram

Het vierjarige dochtertje van Bibi Breijman hoeft van mama kennelijk niet altijd in de autogordel te zitten. Ze heeft vanmiddag een filmpje op haar socials gedeeld waarop het meisje losloopt in een rijdende auto. “Dit filmpje kun je beter niet plaatsen”, merkt ene Wilma al direct op. En dat is een understatement.

Niet in de gordel

Bibi wordt namelijk bedolven door mensen die dit extreem onverstandig vinden. “Kindje niet in de gordels. Maar echt: doe het, 🙏🏻 alsjeblieft. Een knal en ze ligt door het voorruit. Ook met kleine aanrijdingen kunnen kindjes hun nek breken… En ik bedoel het echt goed… ❤️🙌”, zegt ene Lyn.

En Ilona: “Please, maak je kind vast in de auto, ook Teddy. Je kan zomaar door een andere auto aangereden worden, en dan slingert Teddy zo door de auto.”

Geen gordel

Als iemand opmerkt dat Bibi op het filmpje niet in Nederland, maar op Bali rijdt, en dat dat misschien de verklaring is, zegt een ander: “O ja, nee, dan kan er niets gebeuren natuurlijk 😂.”

En Karin: “Sorry, maar te allen tijde kind in de gordels. Er hoeft maar iets te gebeuren en je vergeeft het jezelf nooit.”

Afke: “Ben meestal van: waar bemoei je je mee? Maar de veiligheid van een kind is toch het allerbelangrijkste wat er is… Je vergeeft het jezelf nooit als er wat gebeurt.”

Bibi pissig

Bibi reageert behoorlijk pissig op alle kritiek. “Ze zat de hele reis op het dak, maar toen we door de hefboom waren mocht ze even bij haar broertje staan Wilmaaaaaaaaa.”

Een rare reactie, vindt juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Zij zegt: “Begrijp de reactie van Bibi niet helemaal. Commentaar is niet overdreven ofzo. Gewoon terecht.”

Instagram

Het bewuste filmpje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bibi Breijman onder vuur omdat ze dochtertje los laat lopen in rijdende auto. Terecht of overdreven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen