Rachel Hazes maakt Roxeanne wéér zwart: ‘Achterdocht en geld!’

Bizar: Rachel Hazes blijft haar bloedeigen dochter besmeuren in de media. Nadat ze Roxeanne al neerzette als leugenaar en iemand die lekt naar de pers, beschuldigt ze haar nu van geldzucht.

Rachel Hazes en Roxeanne Hazes © RTL

Het verbaast critici al meer dan een jaar hoe Rachel Hazes haar bloedeigen dochter Roxeanne keer op keer afvalt in de media. Nadat ze Rox al neerzette als een fantast en iemand die lekt naar de pers, is het nu tijd voor haar volgende wanhoopspoging. Ditmaal verspreidt Rachel het beeld van een dochter die achterdochtig is en uit is op geld.

Keurige Rachel

Rachel heeft na wekenlang zoeken eindelijk een artikel gevonden dat goed in haar straatje past, namelijk een opiniestuk van een of andere advocaat uit het noorden van het land. “Rachel heeft zich werkelijk keurig gedragen”, zegt deze Oscar van Oorschot in de Leeuwarder Courant.

Je raadt het al: na het lezen van deze zes woorden is Rachel direct onder haar zonnehemel vandaan gestuiterd om het stuk integraal te delen op haar socials. “Heel fijn om te lezen dat sommige mensen WEL de moeite nemen om het vonnis goed te lezen en het dan ook nog eerlijk durven op te schrijven 🙏🏻”, schrijft ze erbij.

Achterdocht en geld

Het hele land ziet Rachel inmiddels als de inhalige kassajuffrouw van het Hazes-concern die haar kinderen na het overlijden van wijlen André Hazes heeft afgescheept met een aalmoes, maar deze Oscar – en dus ook Rachel – ziet dat niet zo. “Dit beeld is echt flauwekul. Onzin.”

Ook Oscars lelijke uitsmijter aan het adres van Roxeanne wordt door Rachel gedeeld: “Maar wat is er dan wel aan de hand? Gissen doet missen: misschien achterdocht? Achterdocht en geld vormen een mix die vaak de slechtste dingen in een mens losmaakt, zo wellicht ook bij Roxeanne.”

Slechte moeder

Het lijkt de volgende tactiek van Rachel: haar dochter neerzetten als iemand die uit is op geld. Ranzig, zullen haar critici vinden. Johan Derksen noemde haar al een ‘slechte moeder’ en hij staat niet alleen in die mening. “Ik vind dat je als ouder gewoon niet zo in de openbaarheid over je dochter spreekt”, zei VI-advocaat Job Knoester eerder.

En ook Patty Brard denkt dat Rachel niet begrijpt hoe een moeder zich hoort te gedragen. Zij zei eerder: “Ik vind het de taak van de moeder om je mond dicht te houden.”

Niet voor het geld

De woordvoerder van Roxeanne, Bernard Tomlow, benadrukt in de nieuwste Weekend dat het haar helemaal niet om geld gaat. “Er is nooit over geld gepraat, ook niet in de voorbereiding afgelopen jaar. Er is alleen maar gepraat over: wat is daar gebeurd? En dat hebben we in kaart proberen te brengen.”

Het lijkt Roxeanne te storen dat haar overleden vader zo wordt uitgebuit, tot badslippers bij de Lidl aan toe. Bernard: “Kijk, het gaat om het bewaken van de nalatenschap van haar vader. Dat betekent dat erfgenamen ook zeggenschap moeten hebben over verkoop van privébeelden en van slippers bij de Lidl.”

En één ding is inmiddels al klip en klaar vastgesteld door de rechter: Rachel blijkt een nep-erfgenaam. De verwachting is dat Roxeanne middels een bodemprocedure op zoek gaat naar gerechtigheid.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het ordinair dat Rachel Hazes haar social media inzet om de erfeniskwestie uit te vechten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen