Heleen van Royen walgt van Hazes-verraders: ‘Echt heel erg triest’

Heleen van Royen vindt het walgelijk dat er lekken zijn in de entourage van de familie Hazes die informatie delen met juicekanalen als die van Yvonne Coldeweijer. “Dat is echt heel tragisch.”

André Hazes jr. en Heleen van Royen © Instagram, HLF8

Het is ongelooflijk hoeveel informatie er uitlekt over de familie Hazes. Met name hazoloog Yvonne Coldeweijer blijkt keer op keer over de meest betrouwbare roddels te beschikken. Wie haar bronnen zijn is niet bekend, al heeft de juicekoningin recentelijk wel verklapt dat ze in contact staat met Monique Westenberg.

Heleen haalt uit

Heleen van Royen vindt het heel triest als mensen in de omgeving van de Hazesjes informatie lekken, zegt ze in de talkshow HLF8. “Het is een soort kip-ei-situatie. Je weet niet hoe het is ontstaan, maar de focus is enorm op die familie terechtgekomen. Ik zie het allemaal voorbijkomen, ja, maar ik vind het vooral heel tragisch.”

Wat dan? “Wat ik in dit geval, en dat hoor je niet zoveel, nog het meest tragisch vind is dat er dus mensen in hun directe omgeving zijn die allerlei dingen lekken. Die brieven lekken, die ruzies lekken, die verblijfplaatsen lekken van: ze zijn nu daar of hij komt nu daar op dat vliegveld en zo laat.”

Pervers belang

Die Hazes-verraders stuiten bij Heleen op een volledig onbegrip. “Daar moeten ze geld aan verdienen, zou je denken, of ze hebben een ander soort pervers belang. Dat vind ik eigenlijk het meest triest.”

Het zal best lastig zijn voor die familie, aldus Heleen. “Als ik mensen in mijn omgeving zou hebben die allerlei dingen over mij… Ik zou me ook heel onveilig voelen in mijn omgeving, van: jeetje, wie is dat? Wie is diegene die dat voortdurend doet? En die maken het het ergste en het meest triest vind ik.”

Clicks

Heleen vermoedt dat we nog héél erg lang lastiggevallen worden met alle ins en outs over deze geruchtmakende familie. “Als er iets over gepubliceerd wordt, wordt dat blijkbaar heel erg aangeklikt, want anders zou er niet voortdurend over gepubliceerd worden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen