Monique Westenberg praat stiekem met Yvonne: ’54 screenshots!’

Monique Westenberg blijkt een soort opperspion van Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin onthult namelijk in direct contact te staan met de grote liefde van André Hazes jr. “Ik heb 54 screenshots.”

Monique Westenberg en Yvonne Coldeweijer © Videoland, RTL

Ze staat deze maand groot op de cover van de nieuwe Beau Monde: de veelbesproken Monique Westenberg. Ze doet daarin uitgebreid haar beklag over de juicekanalen en heeft het op een gegeven moment onmiskenbaar over Yvonne Coldeweijer. “Zo’n juicekanaal krijgt blijkbaar voldoening van onwaarheden verspreiden”, briest ze bijvoorbeeld.

Monique haalt uit

Monique zet Yvonne neer als een meedogenloze meid. “Diegene heeft zelf waarschijnlijk geen kinderen en beseft niet hoe heftig de reacties kunnen zijn. Soms denk ik ook: kom eens een bak koffie drinken en ga het gesprek met me aan. Ik denk dat je dan heel anders over me praat.”

Ze zal wel heel ongelukkig zijn, suggereert Monique. “Als je zo lelijk kunt doen over anderen, denk ik dat je zelf behoorlijke issues moet hebben. Iemand die in liefde leeft en gelukkig is, doet zoiets niet.”

Het lijkt wel alsof Monique dat hele interview aangrijpt om alle juiceverhalen van Yvonne één voor één te ontkennen.

Yvonne slaat terug

Yvonne pikt deze gang van zaken echter niet en slaat nu keihard terug naar Mo. “Ga het gesprek met me aan? Meid, ik heb hier 54 screenshots van gesprekken tussen jou en mij”, klapt ze uit de school op haar juicekanaal.

Het is de eerste keer dat Yvonne verklapt dat er sprake is van contact tussen haar en Monique. “Oops… Zei ik dat nou hardop? 🙊”

Dan: “I’m not the one with issues, meid.”

Boulevard belt

Monique zet zich in het interview juist neer als een mediaschuw iemand: “Ik krijg het verwijt dat ik mediageil ben en dat ik het opzoek. Maar als er iemand is die nooit de media heeft opgezocht, ben ik het.”

Yvonne reageert daar cynisch op: “Meiddd 🤣.”

Kennelijk zeggen die 54 screenshots van Yvonne toch wat anders. RTL Boulevard is er in elk geval wel benieuwd naar, onthult Yvonne. “Boulie hangt alweer aan de lijn over wat ik net heb gepost. 🤣 I know, I know. Will not say more.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen