‘André Hazes jr. bij concertserie op andere verdieping dan Rachel’

André Hazes jr. hoeft zijn moeder Rachel Hazes niet tegen te komen bij Holland Zingt Hazes. Ze zullen backstage waarschijnlijk allebei op een andere verdieping geplaatst worden, stelt Bart Ettekoven.

Rachel Hazes en André Hazes jr. © Nick van Ormondt / William Rutten

Het is volgens diverse showmedia hommeles tussen André Hazes jr. en zijn moeder Rachel Hazes. Over de reden van die ruzie wordt morgen een hele rechtszaak gevoerd: Yvonne Coldeweijer stelt dat André zijn moeder verdenkt van het uitlekken van een persoonlijke brief, en Rachel vindt het nodig om dat via een hele rechtszaak te betwisten.

Twee verdiepingen

Pijnlijk genoeg voor Rachel wordt haar vermeende ruzie met André door veel showmedia al als een voldongen feit gezien. “Hoe is die relatie dan tussen Rachel en André als ze daar backstage door die Ziggo Dome moeten lopen?”, vraagt Patty Brard zich af aan de desk van Shownieuws.

Collega Bart Ettekoven stelt dat de twee elkaar in maart niet tegen hoeven te komen bij de Holland Zingt Hazes-concertserie. “Backstage in Ziggo Dome is groot genoeg. Dat zijn twee verdiepingen met kleedkamers. Ze zullen het wel zo inrichten met André op de eerste verdieping en zijn moeder op de tweede verdieping, bij wijze van spreken.”

Confrontatie

Privé-baas Evert Santegoeds stelt dat André alles op alles zet om onder die concertserie uit te komen, maar de organisatie heeft gisteren laten weten dat de volkszanger er sowieso bij zal zijn. En dat kan volgens Bart best. “Het is natuurlijk ook jaren goed gedaan met Rox. Dat was ook allemaal heel moeilijk.”

Roxeanne bleef er jarenlang optreden ondanks haar ruzie met André en Rachel en zweeg dan gewoon tegen hen. Dat zal nu ook wel gebeuren met André, denkt Bart. “Ze zijn allebei van het ontwijken van de confrontatie. Die durven ze op een of andere manier niet aan te gaan. Rachel nog wel enigszins, maar André zeker niet.”

Heel erg ziek

Om het vuurtje nog wat verder aan te stoken, wijst Shownieuws ook nog op een pijnlijke uitspraak die André een paar jaar geleden nog deed over Rachel: “Ik kan op haar niet boos zijn. Mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek ofzo.”

Hoewel het zomaar zou kunnen dat de relatie tussen André en Rachel weer op het niveau van toen is beland, zou André in maart dus tóch gewoon zijn opwachting maken bij Holland Zingt Hazes. Al blijft het natuurlijk afwachten tot het laatste moment, want, zo legt Patty uit: “André heeft die geruchten zelf ook zitten voeden natuurlijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen