‘André Hazes jr. wil Holland Zingt Hazes cancelen vanwege Rachel’

André Hazes jr. probeert om onder zijn comeback bij Holland Zingt Hazes uit te komen. Hij heeft geen zin in de confrontatie met zijn moeder Rachel Hazes. Dat stelt Privé-baas Evert Santegoeds.

André Hazes jr. en Rachel Hazes © Instagram, NPO

Het moet dé grote comeback van André Hazes jr. op het podium worden: de concertserie Holland Zingt Hazes. Zijn terugkeer bij dit evenement werd in de zomer aangekondigd toen zijn zus Roxeanne Hazes zich juist terugtrok vanwege de ruzie met mater familias Rachel Hazes. Nu lijkt ook André overhoop te liggen met zijn moeder.

Stopt André met HZH?

Weekblad Privé beweert nu zeer stellig dat ook André onder concertserie uit probeert te komen. Het gerucht staat deze week zelfs op de cover van het tijdschrift. “Momenteel heeft de bekendste weduwe van Nederland helemaal geen contact meer met, tegelijk, haar zoon en dochter”, is in de nieuwste editie te lezen.

“Het zou volgens geruchten verregaande gevolgen kunnen hebben voor de concerten van Holland Zingt Hazes. André zou weigeren – contract of niet – te komen wanneer hij de kans loopt zijn moeder tegen het lijf te lopen achter de schermen van het muziekspektakel.”

Rachel ontkent

Hazoloog Yvonne Coldeweijer stelt dat André boos is op zijn moeder, omdat hij haar zou verdenken van het uitlekken van zijn break-up letter aan Sarah van Soelen. Zelf ontkent Rachel dat en ze heeft er zelfs een kort geding over aangespannen tegen Yvonne, dat na het weekend dient. “Ze probeert de zaak te redden”, concludeert Privé.

André en Rachel waren vorig jaar lange tijd erg goed met elkaar, maar het liep volgens een Privé-bron mis toen zijn contact met Monique Westenberg weer inniger werd. “Rachel werd weer de persoon die ze was toen de eerste ruzie tussen haar en André ontstond. Ze regelde dat Monique weer slecht in het nieuws kwam.”

Druppel

Wat was de druppel? Het lekker van die break-up letter, aldus de Privé-bron. “André zou zijn moeder, die dat stellig ontkent, verdenken die brief via juice channels te hebben laten lekken. Hierover zou een enorme ruzie zijn ontstaan, waarna André heeft aangegeven nooit meer wat met zijn moeder te maken willen hebben.”

En dat is natuurlijk lastig als je optreedt bij het evenement waar Rachel een dikke vinger in de pap heeft. “Uiteraard heeft André een dwingend contract getekend, maar (…) de situatie is nu totaal anders.”

Wat zegt Evert?

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, vult in zijn podcast aan: “André ziet er heel erg tegenop om daar zijn moeder tegen te komen. De geruchten zijn toch wel heel sterk dat hij met Rachel eventjes niets te maken wil hebben, dus ja… Hij probeert daar volgens onze bronnen onderuit te komen.”

Hij vervolgt: “Er ligt een lijvig contract op tafel waar hij zich aan dient te houden, maar ja… MediaLane gaat ervan uit dat hij gewoon op het podium staat, terwijl er dus geruchten zijn dat hij die comeback nog eventjes wil uitstellen, al is het maar om in de gang niet oog in oog met Rachel te komen staan.”

Privé

De nieuwe Privé ligt momenteel in de winkels:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het veelzeggend dat André Hazes jr. niet reageert op de geruchten over de ruzie met zijn moeder?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen